Може да не ви се вярва, но множество проучвания доказват,

...
Може да не ви се вярва, но множество проучвания доказват,
Коментари Харесай

Как формата на лицето издава скритите черти на характера ви


Може да не ви се има вяра, само че голям брой изследвания потвърждават, че разнообразни физически черти, с които сме родени, носят информация за това какъв е характерът ни.

Експертът по разчитане на лица Жан Ханер разкрива, че ф ормата на лицето може да разкрие каква персона сте и какъв е цялостният ви метод към живота.

Личностните проби са забавен инструмент, с който да научите нещо любопитно за себе си, за вашите желания, метода на мислене, страстите и даже коефициента на просветеност.

Подобни проби са основани, с цел да ни изследват оттатък нашите рационални мисловни процеси и да открият кои са тези дълбоки, скрити черти на характера, които постоянно потискаме и не осъзнаваме.

Ако не сте се замисляли до момента към коя от формите спада вашето лице, просто погледнете своя фотография с вързана коса, с цел да анализирате формата му.

 лице форма iStock

След това проверете какво значи то за вашия темперамент тук:
 Какъв човек сте съгласно формата на лицето  Какъв човек сте съгласно формата на лицето  Какъв човек сте съгласно формата на лицето  Какъв човек сте съгласно формата на лицето
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР