Може да изненада мнозина, но това от коя страна жената

...
Може да изненада мнозина, но това от коя страна жената
Коментари Харесай

От коя страна на мъжа трябва да спи жената? Узнайте тайната

Може да изненада мнозина, само че това от коя страна дамата избира да бъде до мъжа си – в кафенето, на разходка, в фамилното ложе, зависи освен силата на фамилните връзки, само че и прочувственото положение на сътрудниците.

Всеки знае, че нашият мозък се състои от две половини – дясно и ляво полукълбо. За който не знае, ще кажаем, че дясното полукълбо е отговорно за креативното мислене, интуицията, страстите, лявото полукълбо е отговорно за логическото мислене, работата с цифри, математическите калкулации и други изчислителни схеми.

Дясното полукълбо дава отговор за ЛЯВАТА страна на човешкото тяло, а лявото полукълбо, в противен случай, за ДЯСНАТА.

Ето за какво дамата със своята женска природа е собственик на развито дясно полукълбо и надлежно мъжът, като разумна натура, има развито ляво полукълбо на мозъка.

По този метод, физиологично, психически и прочувствено, с цел да се хранят взаимно с нужната сила като двойка и да бъдат в хармонична връзка, дамата би трябвало да се намира отляво на мъжа си – на разходка, на масата, в заведение, в брачното ложе тя също би трябвало да спи от лявата страна на брачна половинка.

Ако сте деликатни и следвате тази система, тогава ще се захранвате хармонично един различен, защото мъжът е по-силен интелектуално, само че психически е по-слаб, а дамите са наопаки.

Ако се заровите в историята, можете да намерите информация, че дамата постоянно е люляла люлка с дете с лявата си ръка. Също по този начин една жена трябвало да върви отляво на брачна половинка си, а децата им вървели отляво на нея. В дясната си ръка мъжът държал оръжие, с цел да отбрани фамилията си при положение на нахлуване.

По време на сватбата булката била поставяна отляво, а младоженецът отдясно, същите обичаи са достигнали до наши дни. Днес, по време на сватбената гала, брачната половинка би трябвало да стои отляво на брачна половинка си. Тъй като в храма отляво е обликът на Дева Мария, а отдясно е Исус Христос.

Обърнете внимание на коя страна сте привикнали да бъдете до брачна половинка си. Ако мъжът е откъм лявата ви ръка, тогава подсъзнателно ще го възприемате като дете и той ще ви приема като своя отбрана и няма да може да взема решение комплицирани проблеми и да поема отговорност в двойката.

Ако мъжът е отдясно, тогава ще се почувствате предпазена и той ще бъде пълновръстен, виновен собственик и бранител на фамилията.

Ако в една двойка дамата се стреми да господства и постоянно заема място отдясно, тогава енергийната и психическата връзка в техния съюз е нарушена – това води до спорове и деформиране на вярната ориентировка на местата в двойката.

Мъжът се трансформира в шушумига и мърморко, а дамата в преобладаващ стопанин с подчертани мъжествени качества на характера.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР