Може да има ескалация, но не сме изненадани. Русия допусна

...
Може да има ескалация, но не сме изненадани. Русия допусна
Коментари Харесай

Генералният секретар на НАТО: Може да има ескалация, но не сме изненадани. Русия допусна грандиозна грешка в сметките си по повод войната

Може да има ескалация, само че не сме сюрпризирани. Русия позволи грандиозна неточност в сметките си във връзка войната, която не се развива по проекта, по който очакваше ".

Това съобщи генералният секретар на НАТО по отношение на оповестената от Владимир Путин частична готовност в Русия, написа 20minutos.

По думите на Йенс Столтенберг казаното от съветския президент не е изненада, само че призна, че може да докара до ескалация. Той въпреки всичко увери, че Алиансът " ще резервира успокоение и ще продължи да поддържа Украйна ".

Ще се погрижим в Москва да схващат вярно по какъв начин тъкмо ще реагираме. Разбира се, зависи от това каква е обстановката и какви оръжия може да употребяват. Най-важното е да предотвратим това да се случи и това е повода, заради която бяхме толкоз ясни в връзката си с Русия що се отнася до невижданите последствия, акцентира генералният секретар на НАТО, визирайки вероятно потребление на нуклеарни оръжия от страна на Русия.

Руските въоръжени сили дадоха доста жертви и означават неуспехи на бойното поле в Украйна. При украинската контраатака този месец те бяха прогонени от региони, които бяха завладяли в североизточната част на страната.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР