Може да играете Общи условия и правила за участие в

...
Може да играете Общи условия и правила за участие в
Коментари Харесай

Правила и условия за участие в играта "Бързи и яростни 10"

Може да играете

Общи условия и правила за присъединяване в играта (наричана за краткост единствено Играта)

1. Организатори:

" Икономедиа " АД, София, ул. " Иван Вазов " №20
и
" Форум Филм България " ЕООД, София, ул. " Брегалница " 43, ет. 4

2. Период:

8.05.2023 година, 10:00 ч. - 21.05.2023 година, 23:59 ч.

3. Награди:

- 1 бр. автентично фенско безжично зарядно от кино лентата " Бързи и гневни 10 "
- 1 бр. комплект от истинска фенска тениска с връзка от кино лентата " Бързи и гневни 10 "

- 1 бр. истинска фенска раница от кино лентата " Бързи и гневни 10 "
- 1 бр. комплект от истинска фенска бутилка с шапка от кино лентата " Бързи и гневни 10 "

- Голяма премия за участвалите и в двете равнища на играта - 1 бр. ваучер за картинг прекарване от Sofia Karting на стойност 100 лева

УСЛОВИЯ, свързани с предметните награди от кино лентата " Бързи и гневни 10 ":

За от кино лентата " Бързи и гневни 10 ":

- 1 бр. автентично фенско безжично зарядно от кино лентата " Бързи и гневни 10 "
- 1 бр. комплект от истинска фенска тениска с връзка от кино лентата " Бързи и гневни 10 ".

Участват всички, дали верен отговор в първо равнище на играта от 10.00 ч. на 8.05.2023 година - до
23:59 часа на 14.05.2023 година, и които са се записали за присъединяване.

- 1 бр. истинска фенска раница от кино лентата " Бързи и гневни 10 "
- 1 бр. комплект от истинска фенска бутилка с шапка от кино лентата " Бързи и гневни 10 ".

Участват всички, дали верен отговор във второ равнище на играта от 00:01 ч. на 15.05.2023 година - до
23:59 часа на 21.05.2023 година, и които са се записали за присъединяване. За огромната премия - 1 бр. ваучер за картинг прекарване от Sofia Karting на стойност 100 лева, вземат участие всички, които са дали верен отговор и и са се записали за присъединяване.
 Играй и завоюва специфични награди с Играй и завоюва специфични награди с " Бързи и гневни 10 "

УСЛОВИЯ, свързани с приемането и потреблението на огромната премия: 1 бр. ваучер за картинг прекарване от Sofia Karting на стойност 100 лева

- 1 (един) брой печеливш участник печели 1 бр. ваучер за картинг прекарване, възложен от Sofia Karting, на стойност 100 лева

- срокът на годност на премията 1 бр. ваучер за картинг прекарване, възложен от Sofia Karting, на стойност 100 лева е 6 месеца след датата на получаване;

- премията 1 бр. ваучер за картинг прекарване, възложен от Sofia Karting, на стойност 100 лева се дава във физически вид с имената на печелившия участник;

- печеливш участник, спечелил 1 бр. ваучер за картинг прекарване, възложен от Sofia Karting, на стойност 100 лева, може да употребява цената на извоювания от него ваучер на територията на Sofia Karting толкоз пъти, колкото реши до: привършване на цената на ваучера или приключване на периода му на годност, което настъпи първо;

- печеливш участник, спечелил 1 бр. ваучер за картинг прекарване, възложен от Sofia Karting, на стойност 100 лева, ще получи спомагателна информация, обвързвана с потреблението на извоюваната премия, от предоставящия премията " София Картинг Ринг " АД;

- премията 1 (един) брой печеливш участник печели 1 бр. ваучер за картинг прекарване, възложен от Sofia Karting, на стойност 100 лева ПРЕДСТАВЛЯВА облагаем приход за физическото лице, като в този случай при приемане на премията се подписва приемо-предавателен протокол. Когато премията е на стойност над 100,00 лева с Данък добавена стойност, " Форум Филм България ", според член 65, ал.7 от ЗДДФЛ е длъжен да удържи и внесе дължимия налог, от името на печелившия участник и за своя сметка, както и да подаде декларация в Национална агенция за приходите за дължимия налог. В тази връзка печелившият участник непринудено, осведомено и свободно дава персоналните си данни за попълване на приемо-предавателния протокол. Удържаният и импортиран налог е финален, за него не се издава служебна записка и физическото лице, получило премията, не е задължено да подава годишна данъчна декларация.

Предметните награди от кино лентата " Бързи и гневни 10 " се предават на печелившия участник, спечелил съответната премия, по авансово уречен сред него и Организаторите метод:
- посредством изпращане с пощальон на посочен от него адрес;
- посредством приемане на място от офис на Организатора;
- по различен, авансово координиран сред Организатора и печелившия участник, метод.

Предметните награди от кино лентата " Бързи и гневни 10 " се предават на печелившия участник по авансово уговорения с него метод, не по-късно от 30 (тридесет) работни дни от свързването на Организаторите с него. Ако в този период печелившият участник не се е свързал с Организаторите, с цел да посочи съответния метод, по който ще получи премията си, то Организаторите одобряват, че той се отхвърля от нея.

Предметните награди от кино лентата " Бързи и гневни 10 " не могат да бъдат заменяни с други по тип предметни награди от кино лентата " Бързи и гневни 10 " или друго кино заглавие, както и против левовата им равноценност.

4. Правила за присъединяване в играта:

а) е отворена за присъединяване за всички български жители, навършили 18 години, с местоживеене в Република България. Изключение вършат лицата, които са съдружници, акционери или работят по трудово правно отношение или въз основа на различен контракт за някой от уредниците или са заети в активност, обвързвана с реализацията, обезпечаването и администрирането на Играта, както и техните фамилии.

б) Участието в е гратис. За да се включите в Играта, би трябвало да сте регистриран консуматор на " Икономедиа " (в - може да се регистрирате ). Преди да отговорите на първия въпрос, е належащо да попълните формата, която се появява, откакто натиснете бутона " Отговори ". С нея предоставяте трите си имена по персонална карта и настоящ телефон за връзка. Тези данни няма да станат част от обществения Ви профил в id.capital.bg. Те ще бъдат употребявани единствено по отношение на присъединяване ви в Играта.

в) Всяко физическо лице има право на присъединяване единствено през един потребителски профил, регистриран в id.capital.bg.

г) С тази спомагателна регистрация на за Играта се приема, че участникът е приел абсолютно актуалните общи условия и правила, задължава се да ги съблюдава и дава данните си при регистрацията за задачите на Играта (виж част 10).

д) Участието в Играта се показва в предоставяне на най-малко един правилен отговор на въпросите, задавани в хода на Играта на

5. Механизъм на играта:

а) В интервала на осъществяване на Играта уредниците всяка седмица афишират ново тематично равнище, което включва въпроси, свързани по някакъв метод с кино лентата " Бързи и гневни 10 ".

б) Играта продължава 14 дни.

Към всяко равнище се разгласява по един въпрос. Участниците могат да дават отговор на въпроса от всяко равнище в границите на 7 дни от задаването на въпроса, само че не по-късно от 23:59 часа на 14.05.2023 година и до 23:59 часа на 21.05.2023 година Всеки участник, дал верен отговор на най-малко един от въпросите, заложени в границите на Играта, може да взе участие в Играта. Всеки верен отговор на въпрос прибавя името на участника по един път в листата на участниците, измежду които ще бъдат изтеглени премиите.

Етапите на играта са, както следва:

Ниво 1: КОЙ Е ДАНТЕ?
8.05.2023 година - 14.05.2023 година


В 10:00 часа на 8.05.2023 година ще бъде оповестен първият въпрос от Играта и три благоприятни условия за отговор. За да вземат участие в Играта, потребителите би трябвало да изберат един от трите вероятни отговора и да натиснат бутона " Отговори ". На 14.05.2023 година в 23:59 часа равнището се затваря за гласоподаване.

Ниво 2: СЕМЕЙСТВОТО
15.05.2023 година - 21.05.2023 година


В 00:01 часа на 15.05.2023 година ще бъде оповестен вторият въпрос от Играта и три благоприятни условия за отговор. За да вземат участие в Играта, потребителите би трябвало да изберат един от трите вероятни отговора и да натиснат бутона " Отговори ". На 21.05.2023 година в 23:59 часа равнището се затваря за гласоподаване.

в) Жребият за премиите се тегли на:
- Ниво 1 - 15.05.2023 година
- Ниво 2 - 22.05.2023 година

г) Всеки участник може да дава отговор на безграничен брой въпроси, включени в Играта, като името му ще бъде включвано в листата с участниците, сред които се разпределят премиите, толкоз пъти, на колкото въпроса е дал правилен отговор.

д) Всеки участник може да отговори на еднакъв въпрос, заложен в границите на Играта, единствено веднъж. Затова, когато избере отговор от препоръчаните разновидности и натисне бутона " Отговори ", отговорът му се записва от системата и повече не може да бъде променян.

е) Единствено участници, дали правилен отговор на въпрос, включен в Играта, имат правото да вземат участие за разпределението на оповестените награди.

Участниците, дали отговор вярно на въпроса от първо равнище КОЙ Е ДАНТЕ?, което ще се организира от 10:00 ч. на 8.05.2023 година до 23:59 часа на 14.05.2023 година, и които са се записали за присъединяване, вземат участие за разпределянето на премиите:

- 1 бр. автентично фенско безжично зарядно от кино лентата " Бързи и гневни 10 " ;
- 1 бр. комплект от истинска фенска тениска с връзка от кино лентата " Бързи и гневни 10 ".

Участниците, дали отговор вярно на въпроса от второ равнище СЕМЕЙСТВОТО, вземат участие за разпределянето на премиите:
- 1 бр. истинска фенска раница от кино лентата " Бързи и гневни 10 " ;
- 1 бр. истинска фенска бутилка с шапка от кино лентата " Бързи и гневни 10 ".

Участниците, показали правилни отговори на заложените въпроси и в двете равнища на Играта, вземат участие в томболата за огромната премия - 1 бр. ваучер за картинг прекарване от Sofia Karting на стойност 100 лева

6. Процедура за разпределение, оповестяване и приемане на премиите:

а) Наградите се дават на участници, отговарящи на изискванията за присъединяване в Играта, оповестени в актуалните правила.

б) Печалбите се разпределят посредством чоп след края на всеки един стадий на Играта. Имената на спечелилите ще бъдат оповестени в изявления на на:

Ниво 1 - оповестяване на спечелилите на 15.05.2023 година
Наградите, които ще се раздадат в първо равнище, са единствено и само:
- 1 бр. автентично фенско безжично зарядно от кино лентата " Бързи и гневни 10 " ;
- 1 бр. комплект от истинска фенска тениска с връзка от кино лентата " Бързи и гневни 10 ".

Ниво 2 - оповестяване на спечелилите на 22.05.2023 година
Наградите, които ще се раздадат във второ равнище, са единствено и само:
- 1 бр. истинска фенска раница от кино лентата " Бързи и гневни 10 " ;
- 1 бр. истинска фенска бутилка с шапка от кино лентата " Бързи и гневни 10 ".

Само участниците, дали отговор вярно на въпросите и в двата стадия, ще вземат участие в тегленето на огромната премия, което ще се състои на 22.05.2023 година, и която включва единствено и само - 1 бр. ваучер за картинг прекарване от Sofia Karting на стойност 100 лева Тегленето на премиите се прави в наличие на представители на уредниците.

в) Победителите в Играта се уведомяват за премията си посредством известие на електронната поща, с която са се записали в id.capital.bg, или в телефонен диалог на посочения от тях номер. Когато участникът се уведомява по е-поща, е задължен в границите на 2 (два) календарни дни да се свърже с уредниците.

г) Спечелил участник, който е дал неверен, повърхностен или неакуратен телефон и е-поща, в резултат на което уредниците не са се свързали с него, губи правото да употребява извоюваната премия.

д) Организаторите не носят отговорност в случаите, при които участникът по някаква причина не е съумял да се свърже с тях и да посочи нужните елементи.

е) Организаторите не носят отговорност, ако някой от наградените е възпрепятстван да получи и употребява премията си.

ж) При приемане на премията на място, печелившият участник удостоверява самоличността си с показване на персонална карта.

з) Със единодушието си да получи премията участникът се съгласява да бъде фотографиран, предаван, показван и обявяван по всевъзможен метод в общественото пространство, в електронни медии като печеливш в Играта, без каквото и да било в допълнение възнаграждение от страна на уредниците на играта.

и) Всеки участник в играта може да се свърже с уредниците за спомагателна информация на e-mail: и телефон 02/461 53 00 (от понеделник до петък сред 8 и 18 часа).

7. Информация за оповестените в Играта награди:

а) Наградите, предоставяни в границите на Играта, не могат да се преотстъпват и да бъдат заменяни за паричната им равноценност или за други истински награди, свързани с кино лентата " Бързи и гневни 10 " или друго кино заглавие.

б) Ако участниците, определени за печеливши, не дават отговор на някое от изискванията, посочени в актуалните общи условия и правила, уредниците имат право да изберат посредством чоп други печеливши. Организаторът не поема никакви разноски, свързани с приемането и използването на извоюваната премия, в това число, само че освен: пътни разходи; разноски за храна и всевъзможни други инцидентни и неслучайни разноски.

8. Ограничаване на отговорността:

а) Организаторите не носят отговорност за даване на награди, предявени отвън периодите, посочени в тези общи условия и правила.

б) Организаторите не носят отговорност за неполучени награди заради възложен от участника неверен или повърхностен адрес или телефон за връзка или при положение на пораждане на техническа неточност при опит да се свържат с участниците.

в) Организаторите не носят отговорност при положение на несполучлив опит за присъединяване, дължащ се на забавена връзка, дефектно или несполучливо електронно предаване на данни, щета на информационната връзка без значение от повода във връзка с съоръжение, системи, мрежи, линии, спътници, сървъри, компютри или снабдители, употребявани във връзка с тази игра и каквато и да е друга техническа нередовност.

г) Ако печеливш участник след това се откаже от използването на премията си, той би трябвало да го направи още веднъж документално, декларирайки, че няма никакви бъдещи финансови или други материални и нематериални искания към Организатора.

д) Организаторите не дават отговор за качеството на премиите.

9. Спорове:

Евентуалните разногласия сред уредниците на Играта и участниците се вземат решение посредством договаряния, а при неспособност за реализиране на съглашение - посредством намесата на способените органи.

10. Лични данни:

а) Организаторите заявяват, че няма да дават събраните персонални данни на участниците по отношение на Играта на трети лица с изключение на в плануваните от закона случаи.

б) Организаторите осведомят участниците, че предоставените от тях персонални данни ще бъдат записвани и употребявани само и единствено по отношение на актуалната Игра по отношение на информирането на участниците за начало на нови промоактивности, проведени от " Икономедиа " АД.

в) Всеки участник има право когато и да е да изиска от уредниците да заличат, поправят или блокират негови персонални данни, като направи това документално на адрес: София 1000, ул. " Иван Вазов " 20, " Дневник ", за " или на електронната поща на Организаторите:

г) Ако участник изиска данните му да бъдат заличени или блокирани по време на Играта, уредниците автоматизирано одобряват, че присъединяване му в Играта се приключва, защото регистрацията е изискване за присъединяване.

д) За отбягване на всяко подозрение, събираните за задачите на образуване и осъществяване на играта персонални данни на участниците ще бъдат съответно изтрити или имобилизирани (архивирани) от Организатора и неговите подизпълнители/трети лица-партньори след привършване на Играта и разпределяне на плануваните в играта награди. В този смисъл персоналните данни следва да бъдат отстранени от всички системи и сървъри на Организатора и неговите подизпълнители/трети лица сътрудници най-късно на 31.08.2023 година

11. Други условия:

а) Организаторите могат да прекратят Играта прибързано, ако настъпят материални злоупотреби, нарушение на разпоредбите или форсмажорни условия. В тези случаи на участниците не се дължи отплата и не се дават награди.

б) Организаторите си резервират правото да трансформират или допълват актуалните общи условия и правила когато и да е, като измененията влизат в действие след публикуването им на в интервала на Играта. Организаторът не се задължава да уведомява Участниците за смяната по различен метод с изключение на посредством актуализирането им на уеб страницата

12. Приложимо право:

а) Настоящите Официални правила се подчиняват и поясняват в сходство със законодателството на Република България. Настоящите правила влизат в действие на 8.05.2023 година

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР