Може да е много по-лесно да прекратите връзка, когато вече

...
Може да е много по-лесно да прекратите връзка, когато вече
Коментари Харесай

4 знака, че връзката ви вероятно няма да продължи

Може да е доста по-лесно да прекратите връзка, когато към този момент не сте щастливи в нея, в сравнение с когато сте влюбени, само че връзката към момента не работи. За страдание, някои взаимоотношения просто не работят, макар, че обезверено желаеме да е по този начин. Ако попаднете в обстановка като тази, има няколко признака, че връзката ви просто не работи и би трябвало да внимавате, макар че може да е мъчно да ги приемете.

Ако вие и обичания се пробвате допустимо най-вече, с цел да накарате връзката ви да работи и нищо не се трансформира, обикновено е да се чувствате обезсърчени. Но не се тормозете. Опитайте се да видите чаша на половина цялостна, вместо на половина празна. Ако тази връзка не работи, тя може да направи път за по-добра, която ще бъде по-хубава.

Някои спорове в дълготрайните връзки са изцяло естествени. Когато двама души се пробват да се обединят и да основат живот за себе си, ще има неравности по пътя, недоразумения и спорове. Всичко е наред, стига и двамата сътрудници да са към момента бъдещи и целенасочени, с цел да накарат връзката да работи.

Това, което не е наред, е когато връзката спре да се движи напред. Ако единият или двамата сътрудници решат, че няма да се концентрират върху крайната цел на връзката, тя няма да даде резултат, колкото и да се пробва единият сътрудник. По-долу има някои признаци, че връзката ви е тръгнала по този път.

1. Думата „ компромис “ не съществува.

Компромисът е сложен. Но фактът, че компромисът постоянно е решаваща част от всяка връзка, също е изцяло правилно, без значение какъв брой мъчно може да бъде. И когато вие или половинката откажете да извършите компромис по някакъв метод, това може да докара до раздор във връзката ви. Тя е обвързвана с това да се изслушате и да си помагате един на различен да се усещат удобно внея. Ако единият сътрудник спре да се пробва да прави взаимни отстъпки и да разбере другия, връзката към този момент не работи.

2. Липсва фамилиарност.

В даден миг от връзката ви интимността, която вие и сътрудникът ви сте имали първоначално, може да отшуми и това е изцяло обикновено. Но когато интимността въобще не е налице, това може да е знак, че става освен това. Липсата на фамилиарност във връзката може да възникне заради стрес отвън връзката, само че трайната липса на фамилиарност във връзката без самопризнание или предпочитание за възстановяване може да значи, че връзката към този момент не работи.

3. Има повече отрицателно въодушевление, в сравнение с позитивно.

Животът ви би трябвало да е цялостен с позитивни трептения и когато един от най-важните хора в живота ви ви носи тъкмо противоположното, това може да значи, че ви предизвикват повече щета, в сравнение с изгода. Връзката би трябвало да бъде позитивна мощ в живота ви, през множеството време. Препятствията са неизбежни, само че като цяло връзката не би трябвало да ви кара да се чувствате несигурни, тъжни, ядосани или комплицирани.

4. Започвате да се чувствате заседнали.

Ако сте били с някого задоволително дълго и сте влюбени в него, само че нещо към момента се усеща като изчезнало, може да започнете да се чувствате заседнали. Знаете, че не сте на 100 % щастливи, само че също по този начин знаете, че не желаете да приключвате нещата. Те към момента значат толкоз доста за вас и шансът да разберете, че най-хубавото за вас може да се окаже да продължите напред без колегата си, може да бъде плашещо.

За да изясните личните си усеща, намерете малко време и място надалеч от всички разсейващи фактори в ежедневния си живот. Починете си от телефона и си позволете да намерите малко успокоение, с цел да можете да седнете със себе си и да помислите. Направете лист по какъв начин връзката ви и по какъв начин ви кара да се чувствате, и на тази, която в действителност заслужавате и желаете в живота си. Това съответствува ли с настоящата ви обстановка?

Ако не, за какво не? Какво ви задържа? Дълбоко в себе си постоянно знаем правилния отговор, когато става въпрос за връзки, само че просто не постоянно го чуваме или действаме съгласно него.

И в този момент какво?

Ако сте забелязали някой от тези признаци във връзката си, може би е време да признаете пред себе си, че може би е свършило. Но не е нужно да приемате това, без да опитате последно нещо, с цел да я накарате да работи. След като почувствате, че сте пробвали всичко и наподобява, че нищо не работи, просто би трябвало да решите, че желаете повече за себе си.

Опитайте се да запомните, че когато една врата се затвори, се отваря друга. Тази връзка може да не е била вярната, само че може би идната ще бъде. Няма да намерите същинско благополучие, в случай че не се отворите пред опцията да го намерите. Един ден ще погледнете обратно и ще сте признателни, че раздялата се е случила (колкото и мъчно да е да повярвате сега).

Не можете да срещнете някой, който е по-подходящ за вас, в случай че продължавате да висите с неверния от боязън от незнайното. И незнайното не би трябвало да бъде толкоз ужасно, колкото наподобява. Кой знае? Може да ви донесе несравнимо благополучие.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР