„Може да е късно да се бойкотира Световното първенство по

...
„Може да е късно да се бойкотира Световното първенство по
Коментари Харесай

Александър Йорданов зове за бойкот на Световното по футбол в Русия

„ Може да е късно да се бойкотира Световното състезание по футбол в Русия, само че във всички случаи ще е почтено да се бойкотира! “.

За това прикани в профила си във „ Facebook “ някогашният ръководител на Народното събрание Александър Йорданов.

Според него е цинизъм да забележим на откриването на шампионата държавен глава, чиято политика докара до убийството на стотици деца в Сирия, агресорът дал заповед за анексирането на Крим, виновникът за десетте хиляди починали в Украйна.

Не просто цинизъм – срам би било да се изтъпани този облик на подобен прелестен празник като откриването на международното състезание по футбол.

Затова и още не е късно: ще преживеем това лято и без футбол, заключава Александър Йорданов.

Ето и неговата позиция.

Може да е късно да се бойкотира Световното състезание по футбол в Русия, само че във всички случаи ще е почтено да се бойкотира!

Защото е цинизъм да забележим на откриването на шампионата държавен глава, чиято политика докара до убийството на стотици деца в Сирия, агресорът дал заповед за анексирането на Крим, виновникът за десетте хиляди починали в Украйна, безумецът, след чиито заповеди починаха 300 пасажери от малайзийския пътнически аероплан, виновникът за гибелта на световноизвестния отбор "Александров " тръгнал да "весели " съветските войски в Сирия, фанатикът на нуклеарното въоръжаване, отровителят на почтени хора във Англия. Не просто цинизъм – срам би било да се изтъпани този облик на подобен прелестен празник като откриването на международното състезание по футбол. Затова и още не е късно: ще преживеем това лято и без футбол. За да се знае и помни, кое е името на гибелта! А футболът, както чудесно знаете, значи живот!

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР