Може да е една от легендите на Холивуд, но Клинт

...
Може да е една от легендите на Холивуд, но Клинт
Коментари Харесай

Каква е тайната на добрата форма на Клинт Истууд на 93

Може да е една от легендите на Холивуд, само че Клинт Истууд рядко се появява на всемирски събития и кинофестивали. Затова появяването му в Кармел, Калифорния на 24 март тази година беше изненада за доста хора.
 Къде изчезна Клинт Истууд през последната една година
Къде изчезна Клинт Истууд

И породи известни опасения и паники

93-годишният артист беше там, с цел да чуе семинара на известната природозащитничка Джейн Гудол, като двамата даже си поговориха уединено малко преди него. Това е първата поява на Истууд пред камера, откакто през ноември 2023 година стартира фотосите на новия си филм

Макар да не обича да приказва доста пред камери, артистът от " Мръсният Хари " е разкривал тайната на дълголетието си и положителната си форма. И, в случай че би трябвало да я обобщим с една дума, то тя е " дисциплинираност ".

" Никога не съм натрупал доста мазнини, само че и постоянно съм бил прецизен с диетата си ", споделя Истууд пред Muscle and Fitness. Съветите му за хранене са елементарни: " Стойте надалеч от въглехидратите, изключително от тежки десерти ".

" Дръжте кантар в банята. Почивайте си добре. Опитайте се да сте оптимистично настроени ", са някои от другите мъдрости, които споделя с почитателите си. Както и: " Яжте плодове и сурови зеленчуци. Приемайте витамини. Не пийте подсладени питиета. Не прекалявайте с алкохола ".
 Снимка 480915

Малко повече за подготвителния му режим разкрива синът му Скот Истууд пред Men`s Health. " Баща ми е като машина във връзка с тренировки и диета. Показа ми по какъв начин да упражнявам тежести, когато бях на 14 или 15. Даде ми да схвана, че е по-важно да подвигам вярно, в сравнение с да подвигам повече. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР