Четирима полицаи са убити в Северна Каролина, други четирима са

...
Четирима полицаи са убити в Северна Каролина, други четирима са
Коментари Харесай

Осъден застреля 4 полицаи, рани още 4

Четирима служители на реда са убити в Северна Каролина, други четирима са ранени, съобщи „ Ройтерс “. Един обвинен е бил открит мъртъв.

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън е бил известен за случая и е разговарял с губернатора на щата Рой Купър, оповестиха от Белия дом.

Началникът на полицейското ръководство на град Шарлът-Мекленбург Джони Дженингс съобщи на конференция, че тримата убити служители на реда са били част от оперативна група, формирана от чиновници на голям брой организации.

„ Днес е извънредно драматичен ден за град Шарлът и за полицейската специалност “, сподели Дженингс. „ Днес загубихме няколко герои, които просто се опитваха да поддържат сигурността на нашата общественост “, добави той.

Убитите служители на реда се опитвали да връчат заповед за изземане на огнестрелно оръжие от наказан нарушител. Те пристигнали в жилището, в което се намирал обвиненият и той разкрил огън по служителите на реда, сподели Дженингс. Те отвърнали на огъня и обвиненият бил погубен в двора на къщата.

След това по служителите на реда бил открит огън от вътрешността на къщата.

Екип особено подготвени служители на реда влезнал в къщата и задържал двама души, които били вътре. Дженингс съобщи, че се счита, че най-малко един от тях е стрелял по служителите на реда.

Един от ранените служители на реда е в сериозно положение, а положението на другите е устойчиво.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР