Може би ви се налага често да сте далеч от

...
Може би ви се налага често да сте далеч от
Коментари Харесай

3 прости правила за хубав телефонен секс

Може би ви се постанова постоянно да сте надалеч от половинката си? Подобна обстановка по никакъв начин не е приятна, само че и не е нужно интимните ви връзки да страдат. Стар и изпитан способ, с който можете да “поддържате огъня ” е телефонният секс.

Няколко прости правила ще ви оказват помощ да доставите същинско удоволствие на колегата и на себе си, без даже да се докосвате:

1. “Изморен ” глас

В този тип секс съществена роля, несъмнено, играе гласът. Проучвания сочат, че женски глас, звучащ изморено възбужда извънредно мощно мъжете.

Но не пресолявайте манджата! Най-лошото, което можете да извършите, с цел да развалите магията е да преиграете, като да вземем за пример не спирате да пъшкате, охкате и шептите.

2. Не спестявайте детайлностите

Подробното изложение на “виртуалния ” ви любовен акт е това, което води и двама ви към приемане на повече наслаждение и, за какво не, на оргазъм.

Говорете на половинката си какво тъкмо “правите ”, по какъв начин сте облечена, какво сваляте, по какъв начин го докосвате…

Ако обичаният ви има белег или родилно леке, не пропускайте да му опишете по какъв начин го галите. Това ще внесе повече възприятие на действително наслаждение в преживяването му.

3. Да назовем нещата с имената им

Момчетата обичат неприятни девойки. Или най-малко в леглото. Нищо чудно и вие да се изненадате какъв брой наслаждение ви носи да влезете в сходна роля.

Така че, запомнете: неприятните девойки назовават пениса пенис, зърната зърна и така нататък

Независимо дали ще се придържате към тези правила или ще установите ваши лични, просто се отпуснете и се наслаждавайте на телефонното си еротично преживяване!

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР