Може би това е най-трудната зодия за разгадаване. В очите

...
Може би това е най-трудната зодия за разгадаване. В очите
Коментари Харесай

Отрицателни черти на мъжете от зодия Козирог

Може би това е най-трудната зодия за разгадаване. В очите на множеството хора този мъж наподобява чудноват.  Носи маската на твърд и сериозен човек И тъкмо като подобен ще го възприемат всички тези които не са заслужили неговото утвърждение и пределност.
Негативните черти от неговия темперамент обаче не са по никакъв начин малко. Дори на моменти могат да ви се сторят доста злокобни в случай че сте попаднали под неговия огнен обстрел.
 Съвместимост на Козирог с всички зодии Съвместимост на Козирог с всички зодии
Време е да определим свързаността на Козирог с всички други зодии. Споделяме го с вас без съмнение.  Козирог и Овен Любов: Тези...
Кое го прави толкоз неприятно от време на време?
Мъжът Козирог е доста отмъстителен. 
Ако сте сбъркали с нещо пред него или не сте оправдали доверието му, бъдете сигурни, че дълго по-късно ще ви го припомня във всеки комфортен за него миг. Ще откри метод да ви напомни, какъв брой не сте били почтени с него в дадена обстановка в миналото. И ще го направи, тъй че да ви жегне надълбоко в сърцето.
Той е прекомерно претенциозен
Тази негова линия напряко може да побърка хората към него.
 Качествата на дамите от зодия Козирог Качествата на дамите от зодия Козирог
Жената Козирог е изпълнена със мощ. Комбинация от мъдрост и вътрешна съобразителност, тези странни, само че прелестни дами постоянно остават напъл...
Неговата податливост постоянно да търси най-ползотворните и лесни пътища с цел да реализира задачите си и да постанова тези пътища и хрумвания на другите, смятайки че е безапелационно прав, го прави нетърпим в доста моменти и другите към него вършат всичко допустимо да го отбягват.
 Той знае постоянно всичко
 Който от вас е имал или има в своето обграждане най-малко един Козирог доста добре знае това. Много мъчно може да го разубедите в противоположното на това което мисли той. Неговата опърничавост е пословична и се конкурира с тази на Телеца и Овена.
Мъжът козирог постоянно е прав
И по този въпрос доста мъчно може да извършите нещо. Неговите възгледи и теории са подплатени постоянно с причини, което от своя страна прави разногласията с този мъж много сложни, а от време на време и невъзможни.
 Качествата на мъжете от зодия Козирог Качествата на мъжете от зодия Козирог
Всеки един от нас познава най-малко един мъж представител на зодия Козирог.  Една забавна персона, която обича да притегля към себе с...
Той подценява другите
Това е също една много изразена негова линия. Склонен е да показва надменност по отношение на другите хора. тъй като е твърдо уверен, че може и знае повече от тях. Ще откри постоянно причина или метод да ви поправи, та даже и в моменти, когато казаното от вас нещо е правилно. Такова негово държание доста постоянно отблъсква близките.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР