Може би щеше да е по-добре комисията за ревизия да

...
Може би щеше да е по-добре комисията за ревизия да
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Бързи предсрочни избори ще върнат ГЕРБ и Борисов отново на власт

" Може би щеше да е по-добре комисията за проверка да стартира първо с последните 4 години от ръководството на ", съобщи пред БНР, заместник-председател на ПГ на " Българска социалистическа партия за България ".
" Българска социалистическа партия е с поредни дейности в този парламент, и ние поредно ще отстояваме това, че ГЕРБ би трябвало да бъдат заменени от власт и колкото се може по-малко да оказват въздействие върху решенията, които се вземат в страната. Предполагам, че става дума за гласуването на комисията за инспекция на Борисов. Ние нямаме принеснения с това, комисията да ревизира 10 години, от тях 8 ръководи Борисов ", сподели той. Свиленски изрече мнение, че предлагането да се направи инспекция на ръководството на страната през последните 10 години е било за да се затрудни работата на комисията.Ако три месеца не са задоволителни на комисията, то по устав срокът за нейната работа може да бъде продължен. Може би ще има потребност идващия парламент, или други органи за продължат с тази инспекция. 
По думите му ерата ГЕРБ не е завършила, а е направена единствено една крачка към това партията на Борисов да бъде отстранена от властта:
 Георги Свиленски: Правителство с име Борисов не може да има Георги Свиленски: Правителство с име Борисов не може да има
Правителство с име Борисов и с име препоръчано от него не може да има. Тези оферти ги оставете на страни и гледайте от втория манда...
" Ако в Народното събрание не се продължи с политиката на възобновяване на държавността, в случай че не се продължи със сформиране на държавно управление, което да направи по този начин, че българските жители, когато отидат да гласоподават, гласът им да бъде регистриран вярно, да направи по този начин, че когато се разходват обществени средства, те да минават през Народното събрание, ерата Борисов доста бързо ще се завърне. Това, че сега в Народното събрание се събират 160-165 гласа не значи, че ГЕРБ е детрониран.
Свиленски беше безапелационен, че бързи ще върнат ГЕРБ и Бойко Борисов още веднъж на власт, тъй като ще се създадат по същите правила и със същата администрация:
" Призовавам партиите, които приказват, че желаят смяна, да положат изпитание Борисов и болшинството му да бъде доотстранени от властта, а по-късно да се пристъпи към предварителни избори ".
Заместник-председателят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " удостовери решението на партията да поддържат държавно управление с мандата на " ИТН ", само че не абсолютно и без Българска социалистическа партия да желаят постове в него.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР