Може би ще се изненадате, но сексуалните фантазии се срещат

...
Може би ще се изненадате, но сексуалните фантазии се срещат
Коментари Харесай

10 тайни фантазии, за които жените не желаят да говорят откровено

Може би ще се изненадате, само че половите мечти се срещат доста по-често при дамите, в сравнение с при мъжете.

Това са 10-те съществени еротични мечти, за които дамите копнеят:



Да преобладават

Жените в преклонна възраст обичат да преобладават по време на секс, макар, че доста от тях не смеят да го признаят. Фантазиите за доминиране могат да бъдат най-разнообразни, екзотични и ексцентрични. Най-честата им доминантна фикция е мъж, закопчан с белезници за леглото, с който могат да вършат, каквото си изискат с него.



Да се пoдчиняват

Както има дами, които обичат да командват половата игра, по този начин има и такива, на които им е прелестно да са подчинени и да извършват всевъзможни извратени стремежи на мъжа.



Да вършат секс с чужд

Ще се изненадате, какъв брой доста дами мечтаят за висок, мощен, неустрашим, срещнат в дискотеката чужд, с който да вършат просто секс. Сигурни сме,  че сте забелязвали най-малко една жена в бар или дискотека, която се оглежда с вярата, някои да я открадне за вечерта.



Да вършат секс в офиса

Жените, работещи в офис, постоянно копнеят да вършат секс с шефа или секси сътрудника. Важно е обстановката да бъде неочаквана, без предварителни подготовки. Най-масовата полова фикция е сексът върху бюрото в офиса преди или след работно време, а за какво не и по време на работа.

Дълги полови удоволствия

Представете си…безкраен секс. Жените, които дълго са стояли на изсъхнало, копнеят за дълги, многочасови секс игри. Мъже, пожелаваме ви да попаднете на такава жена.



Да бъдат „ изнасилвани “

Странно, да, само че това е една от най-популярните секс мечти при дамите. Те се отдават на тази фикция, когато са в цялостна сигурност. Дамите не желаят в действителност да са жертва на този тип тормоз, а просто мечтаят за по-груб секс, с който да се подчиняват на мъжа.



Да вършат секс нa нeoбичaйнo мяcтo

Това е фикция на ужасно доста дами. Лесно осъществима е в случай че двамата сътрудници са смели и разкрепостени. Може да вършиме секс безусловно на всички места – в палатка, на лодка, на покрива, в прилежащата уличка и така нататък Хубавото на тази фикция е, че може да разнообразите всекидневието си и да извършите дните си по-хубави.



Да се преструват нa прocтитутки

Много дами копнеят най-малко един път да влязат в ролята на продажница. Имат и избор – улична или елитна жрица на любовта. По този метод дамата изцяло може да се разкрие и да покаже на какво е способна със буен, самоуверен и разкрепостен секс.



Eкзoтичен секс

Е, коя ще откаже другоземен секс на непознато място със сладостен чужденец? Представете си, да вземем за пример, буен и сантиментален италианец, с които единственото, което ви свързва е езикът на тялото. Най-важното е, че буйните полови крясъци и звуци се схващат по еднакъв метод на всевъзможен език.



Да вършат групoв ceкc

Тази фикция е по-често срещана при мъжете, само че въпреки всичко има и дами, които копнеят за групови полови занимания. Разбира се, при дамите има повечко правила, като да вземем за пример мъжът да бъде хубав, с загар и да ѝ се възхищава. Може да се стигне даже до покоряване на дамата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР