Може би привлекателността на пищните женски гърди се свързва не

...
Може би привлекателността на пищните женски гърди се свързва не
Коментари Харесай

Гледането на женските гърди удължава живота на мъжете

Може би привлекателността на обилните женски гърди се свързва освен с репродуктивния капацитет на техните притежателки, само че и с лечебното влияние посредством съзерцанието на женски гърди от мъжете.

Немски учени следили 200 мъже в продължение на пет години и се оказало, че тези, които се наслаждавали да гледат хубостта на едрогърди хубавици, имат по-ниско кръвно налягане, естествен пулс и са по-малко склонни към сърдечни болести спрямо тези мъже, които не гледат всекидневно женски гърди.

Д-р Карън Уедърби, който е провел проучването, написа в работата си следното: „ Само 10 минути наблюдаване на красиви женски форми са еквивалентни на 30-минутна аеробна подготовка. Сексуалната възбуденост усъвършенства сърцето и кръвообращението. Несъмнено гледането на женски гърди прави мъжете по-здрави – по няколко минути всекидневно гледане понижават риска от инфаркт на половина. Ние сме уверени, че средностатистическият човек може да удължи живота си за четири до пет години, възхищавайки се на женските гърди.”
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР