Може би помните как точно преди една година предизвика истински

...
Може би помните как точно преди една година предизвика истински
Коментари Харесай

5 неща от капсулния гардероб на Кейти Холмс, които бихме носили тази есен

Може би помните по какъв начин тъкмо преди една година провокира същински възторг, появявайки се с кашмирен сутиен, който се подаваше елегантно под кашмирена жилетка в същия цвят. И до момента в който сутиенът бързо се разпродаваше, а доста марки взеха решение да покажат свои тълкования, ние започнахме да следим актрисата освен в професионалната й кариера, само че и в избора й на тоалети. Особено тези, ежедневните, от които да си откраднем малко стилно ентусиазъм. А тъкмо в този временен интервал, когато ту е топло, ту – студено, имаме потребност от него и актрисата ни демонстрира образно, че няма нищо неприятно в това да носим неведнъж едни и същи облекла и аксесоари, само че в разнообразни и най-много в верните комбинации.

Класически бели кецове

Със сигурност актрисата е традиционалист във връзка с. И в случай че в топлите дни я виждахме да носи удобните чехли на Birkenstock, то в хладните тя е подготвена да ги размени с не по-малко комфортните кецове. Обикновено избира типичен модели в бяло, само че от време на време можем да я забележим и с по-груби маратонки или по този начин наречените dad shoes.
               
на Ное 28, 2019 в 10:56 PST

Семпъл пуловер

Рядко ще забележим Кейти Холмс с нещо доста блестящо и пъстро, по тази причина пък ни напомня по какъв начин един обикновен пуловер в екрю или черно, комбиниран с дънки и балерини се трансформира в прекрасна елегантна композиция за есенните.
               
на Сеп 10, 2020 в 4:45 PDT

И още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР