Може би някой смята, че алкохолът води до загуба на

...
Може би някой смята, че алкохолът води до загуба на
Коментари Харесай

Редовното пиене качва килограми

Може би някой счита, че алкохолът води до загуба на тегло, тъй като феновете на чашката, които прекарват времето си в близката механа или съседския гараж, до един са слаби. Тук свършва тяхната съмнителна прелест. Лошата вест е, че с цел да започнете да отслабвате от алкохола, би трябвало да „ превъзпитате " храносмилателната си система и да се научите да пиете без мезе, заяви " Труд бг ".

Калориите от алкохол са празни (наричат ги още кухи) - т.е. с напитката приемате калории, само че в хранителна стойност те не дават нищо на организма ви и по-късно ще би трябвало да приемете храна, с цел да заситите гладуващото тяло. Ако не го вършиме, в действителност ще отслабнете, само че това не се дължи на самия алкохол, а на гладуването.

При по-заможните хора алкохолът работи по напълно друг метод - предизвика апетита и отслабва самоконтрола.

Невинното предпочитание да се отпуснете след работния ден, пийването на чаша-две прибавя към 500 спомагателни калории! Феновете на сходно развлечение не могат да бъдат наречени алкохолици - те не зависят от самия алкохол, а по-скоро от чувството за релакс, което той дава, само че такава битка със напрежението коства скъпо за фигурата.

Най-опасни за тежестта са " леките " алкохолни питиета - бира, ликьори, коктейли, съдържащи доста въглехидрати. Малка чашка коктейл е сравнима по енергийна стойност с впечатляващо парче торта. Ето за какво хората напълняват, пиейки " почтено ", само че постоянно.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР