Може би ако звездата беше избрала по-дълъг тоалет или поне

...
Може би ако звездата беше избрала по-дълъг тоалет или поне
Коментари Харесай

Защо тази световна звезда избра толкова противоречив тоалет за премиерата на новия си филм

Може би в случай че звездата беше избрала по-дълъг тоалет или най-малко беше решила да не се отхвърля от чорапогащника, щеше да има по-малко рецензии против нея

Джулия Робъртс - една от международните звезди преди месец чества 56-ия си рожден ден. Звездата от „ Хубава жена “ наподобява, че тя към момента е красива и млада, както при започване на звездната си кариера. Напоследък почитателите й все по рядко я виждат на аления килим.

Но това не е нещо ново, тъй като звездата в никакъв случай не е обичала публичността. Освен това тя призна, че макар повече от 30-годишната си кариера и международно самопризнание даже измежду критиците, тя към момента се смущава от светкавиците на камерите и се усеща неловко на всемирски събития. Но, несъмнено, звезда като нея не можеше да пропусне премиерата на новия си филм- „ Оставете света зад тила си “.

Но тоалетът, който избра, беше много спорен. Носенето на това несъмнено ще ви накара да се почувствате неловко пред камерите, даже и да имате стоманени нерви.

Може би в случай че звездата беше избрала по-дълъг тоалет или най-малко беше решила да не се отхвърля от чорапогащника, щеше да има по-малко рецензии против нея. Но Джулия просто обича къси къси панталони - на почивка тя върви най-вече с такива.В основата на ансамбъла на Робъртс бяха пастелно розово двуредно сако и микро къси панталони от Gucci от новата сбирка пролет-лято 2024, показана на Седмицата на модата в Милано през септември. И цялото внимание беше привлечено от краката на актрисата, които тя акцентира благодарение на необикновени сребърни обувки от същата фешън къща.

„ Изглежда, че като че ли може да се счупи “, започнаха да разискват онлайн невероятната стройност на актрисата, която към този момент се люлее на ръба на не най-здравословната уязвимост. Хейтърите съпоставиха краката на Джулия с клечки.Например, ето по какъв начин първокласно наподобява Джулия в макси рокли. Уви, комплектът Gucci, даже и доста съвременен и безценен, очевидно губи на този декор, наблягайки фигурата на звездата не по най-хубавия метод.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР