Моите лични очаквания са за съвсем малки смени в кабинета.

...
Моите лични очаквания са за съвсем малки смени в кабинета.
Коментари Харесай

Асен Василев: Очаквам малки смени в кабинета, нямаме време за дълги преговори

Моите персонални упования са за напълно дребни смени в кабинета. Няма квоти. Това съобщи пред публицисти Асен Василев, министър на финансите в оставка и съпредседател на " Продължаваме Промяната ", който разяснява идната ротация в премиерския пост на държавното управление и възможните промени в състава му. Василев разгласи, че чака " най-много две-три " промени в кабинета.

По думите му оставката на премиера Николай Денков, която той подава в Народното събрание през вчерашния ден, а през днешния ден депутатите гласоподаваха в пленарната зала, е спазено заричане.

" С госпожа Мария Габриел имаме планувани диалози за петък, събота и неделя. Надяваме се да успеем в този порядък да реализираме единодушие ", сподели Василев.

" Министерството на финансите си е изпълнило безусловно всички ограничения, които са заложени в програмата. Единствената неизпълнена мярка е второто заплащане по Плана за възобновяване и резистентност, само че там неизпълнението е, тъй като от февруари месец отлежават пътната карта и разпоредбите за избор на антикорупционната комисия. Парламентът би трябвало да ги гласоподава, с цел да можем да приключим процеса по второто заплащане ", съобщи Асен Василев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР