Мохамед Салах възнамерява да напусне Ливърпул като свободен агент през

...
Мохамед Салах възнамерява да напусне Ливърпул като свободен агент през
Коментари Харесай

Салах сменя курса по темата за договора му с Ливърпул

Мохамед Салах има намерение да напусне Ливърпул като свободен сътрудник през идното трансферно лято и да укрепи Барселона без пари. Новината излезе в британското издание на The Mirror, а египетският нападател на Ливърпул е споделил информацията на близки свои другари.

Бъдещето на №11 е обект на съществени спекулации през последните месеци, откакто договорът на Салах с „ алените “ изтича през лятото на 2023-а година. Последният път, когато преподписа с Ливърпул, датира от 2018-а година.

Салах е в брилянтна форма за мърсисайдци след прехвърлянето му през 2017-а от Рома, а през предишния сезон закова 31 гола в 51 мача от всички съревнования. По информация на Liverpool Echo страните още договарят, като клубът се е свързал непосредствено с сътрудника на футболиста.

Все отново Mirror написа, че Салах може да напусне „ Анфийлд “ като свободен сътрудник през идното лято и да укрепи испанския Барселона. Медията твърди, че Мо Салах е разговарял със свои близки другари и в началото е желал да преподпише с Ливърпул, само че е взел друго решение преди клубът от Англия да насочи последното такова, което не е задоволило футболиста и сътрудника му.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР