Мога да кажа, че здравната ни система дотук се справя

...
Мога да кажа, че здравната ни система дотук се справя
Коментари Харесай

Бивш здравен министър: Слушайте компетентните хора, а не разни влогъри


Мога да кажа, че здравната ни система дотук се оправя идеално. Искам да прикани хората да слушат способените хора по отношение на ковид, които приказват в действителност значими неща. А това са хората от щаба. Всякакви инфлуенсъри, влогъри-млогъри и блогъри единствено истерясват и плашат. Това съобщи в студиото на ''120 минути'' по bTV някогашният здравен министър доктор Мирослав Ненков.

,,Един от позитивните резултати на тази рецесия е, че по този начин ще се тества здравната ни система, която съгласно мен е подготвена да се оправи с двете епидемии – ковид и грипната'', добави той.

,,Не е толкоз ужасно. На никой нищо няма да му стане, в случай че в идващите три седмици пропусне един концерт и четири напивания. Но пък по този начин ще се редуцира рискът да бъде заразен'', разяснява още доктор Ненков.

Бившият здравен министър разяснява и обстановката с петте медицински сестри, които окупираха една от залите в Народното събрание и след това излязоха на перваза, с цел да стачкуват.

,,Няма да ни сплоти тази обстановка, за мен това не е добър метод за изложение на мнение. Според мен митингът на тези медицински сестри не е ориентиран в вярната посока'', показа в умозаключение Мирослав Ненков.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР