Мога да изброя 68 причини защо трябва да бъде сменен

...
Мога да изброя 68 причини защо трябва да бъде сменен
Коментари Харесай

Васко Вътев гласува за нов православен храм в “Южен“

Мога да изброя 68 аргументи за какво би трябвало да бъде заменен порочния модел на ръководство на Пловдив. Това съобщи Васко Вътев, претендент за кмет на регион „ Южен “ и пусна бюлетина в урната.

„ Гласувах за новия образ на регион “Южен “, за реновиране на  детските площадки с монтиране на видеонаблюдение, за отделяне на площадки за домашни любимци, за  велоалеи свързващи кварталите  „ Остромила “ и „ Беломорски “ с центъра на квартала, за улично осветяване в дребните улички, за слагане на пейки пред входовете на жилищните здания за възрастните хора. Иска ми се и да започва дарителска акция взаимно с Пловдивска Митрополия за построяването на нов православен храм на ул. “Г. Икономов “ зад Слънчеви лъчи 1 “- аргументира вота си Васко Вътев.

„ Това са избори, не конкурс по хубост. Не всичко е отлично, само че в случай че стоим у дома, други ще подредят вместо нас локалната власт. Аз и околните ми гласувахме, тъй като е значимо и тъй като сме се борили с години да имаме свободен избор “ – добави Вътев.

„ Ще чакаме резултатите и се надявам, че повече хора ще ни гласоподават доверие, тъй като сме единствената опция на „ сглобката “. Въпреки всички офанзиви против нас, ние сме фактор в политиката на града и ще бъдем първа или втора политическа мощ “, безапелационен бе Васко Вътев.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР