Моето решение е за налагане на дисциплинарна санкция порицание на

...
Моето решение е за налагане на дисциплинарна санкция порицание на
Коментари Харесай

Желязков наказа 17 депутати от Възраждане и ПП-ДБ за тепачка в пленарната зала

" Моето решение е за налагане на дисциплинарна глоба " неодобрение " на следните лица, които през вчерашния ден участваха в нарушаването на публичния ред ", сподели ръководителят на Народното събрание и изчете имената от парламентарната естрада.

Списъка той стартира с Явор Божанков от ПП-ДБ, чиито думи от трибуната " меки китки " станаха причина да наскачат депутатите на " Възраждане " и да го наобиколят, което провокира вълнения в залата.

" Тъй като вие сами бяхте очевидци на тази повсеместност на това нарушение, което може да се опише като " тепачка ", с понятието на нашите западни съседи. Давам си ясно сметка, че една част от тях може да са били в обстановката на отбрана ", направи ангажимента Росен Желязков.

Сред глобените са още Цончо Ганев, Николай Дренчев, Златан Златанов, Виолета Кърпачева, както и Климент Шопов, Константин Бачийски, Искрен Митев, Настимир Ананиев, Емил Янков.  

Това е невиждано по повсеместност санкциониране на депутати до този миг в българския парламент - в никакъв случай до момента толкоз доста народни представители не са били наказвани за нарушение на разпоредбите по едно и също време.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР