Моето обяснение за това защо Възраждане, проруска, ксенофобска, антиамериканска и

...
Моето обяснение за това защо Възраждане, проруска, ксенофобска, антиамериканска и
Коментари Харесай

Юлиян Попов: Защо Възраждане взема 14% в Ориндж Каунти, но 1% в Москва

Моето пояснение за това за какво " Възраждане ", проруска, ксенофобска, антиамериканска и антиваксърски партия, завоюва 14% от вота в Ориндж Каунти, Съединени американски щати (а в Москва - 1%).

Това разяснява във " Facebook " Юлиян Попов.

В чужбина живее и работи една особена общественост - хора, които ненавиждат чужбина. Живеят там, ненавиждат я. Но живеят там. Работят в чужбина, употребяват обществената поддръжка, а постоянно я употребяват и без да работят. Те са обхванати от дълбока и на половина скрита злоба към страната, която ги е приела, дала им е високоплатена за България работа, само че не изключително добре платена за страната, в която са.

Понякога те не учат езика на страната, в която живеят, събират пари, натрупат ненавист, устоят деца и родители в България и чакат един ден да се върнат, позабогатяли и да си отдъхнат от света, който те считат, че не ги е приел, само че в действителност свят, който те са отхвърлили.

Този синдром обгръща и някои по-образовани и интегрирани хора, нещо, което е доста по-трудно обяснимо от държанието на изначално огорчения гурбетчия. Тези хора реагират въодушевено на сантименталния национализъм на Слави Трифонов.

За някои с по-враждебна и подтисната настройка, експанзията и омразата на Възраждане е в звънко благозвучие с тяхната самопредизвикана отхвърленост от света, който в действителност толерантно и прагматично ги е приел.

Предполагам, без да знам, че в Ориндж Каунти има повече от тях.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР