Моето обяснение е просто. Те са се запознали чрез Фейсбук.

...
Моето обяснение е просто. Те са се запознали чрез Фейсбук.
Коментари Харесай

Бащата на закланата Никол със зловещо разкритие за екзекуцията, друга черна вест споходила Любомир дни преди убийството!

Моето пояснение е просто. Те са се срещнали посредством " Facebook ". Две седмици са задоволително време той да я изследва. Как да ви кажа, аз просто изпратих татко си, на 12 август му правихме 40 дни. Вече нямам сили за нищо. Това съобщи в ефира на Нова телевизия бащата на убитата 11-годишна Никол - Любомир. " Когато отидох на мястото да огледам - видях детска площадка, там е имало хора. Ако тя е викала, то са щели да я чуят. Той го е възнамерявал. Не е имало никакъв скандал. Етажите в блока са 8. Тялото е намерено на шестия ", сподели той.

" Когато влязох в асансьора видях, че по паник бутона има кръв, само че се оказа, че той не работел с централата. Влезли са в асансьора, той я е блъснал, тъй като имаше синини по нея. Тя се е зашеметила и тогава той е опитал да й вземе телефона, тъй като тя се е пробвала да звънне. После от неговия е звъннал на нейния, с цел да блокира линията ", сподели той.

" Никол не би отишла да пуши наргиле в " Меден рудник ". Тя за първи път стъпва в този квартал. Знаех, че е опитвала да пуши наргиле, само че не е било редовно. Смятам, че Иван е планувал убийството и си е приключил доста хубаво работата. Неговият блок се намира на едвам 300 метра. След убийството и взима всички движимости ", споделя бащата на убитото момиче.

" Черната й раница, която персонално аз съм й купил, е била взета от него. Няма толкоз малоумен човек на тази планета, който да вземе движимостите, които ще го уличат в ликвидиране. Знам, че момиче е говорело с него няколко часа след убийството и си е бил безусловно съответен. Масова традиция в България е да ги вършат хората несъответстващи, само че това момче си е с акъла ", споделя Любомир.

" Да вадиш нож и да отнемеш живот, значи си естествен да бъдеш съден като огромен човек. За мен това момче заслужава пожизнен затвор без право на обжалване. Все отново каквото и да се случи, в никакъв случай няма да ми върнат Никол. Доживотен затвор даже му е малко. Знам, че нямаме смъртно наказване в България, само че най-малко това ", сподели той.

" От 6 години съм в Англия. Когато Никол е във почивка аз си пристигам и я взимам. От близо 4 години сме разграничени с майка й. Просто по този начин се случи. Попечителството е при майка й, като всеки месец адресирам пари и оказвам помощ с каквото мога. Винаги съм бил отсреща ", показа Любомир.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР