Модните редактори на HuffPost изброиха дрехите, които трябва да имат

...
Модните редактори на HuffPost изброиха дрехите, които трябва да имат
Коментари Харесай

Гардеробът на вечено закъсняващите: Кои са дрехите, които ще ви спестят време

Модните редактори на HuffPost изброиха облеклата, които би трябвало да имат в дрешника си хората, които непрекъснато закъсняват.

Te са подбрали неща, които е най-лесно да се комбинират стилно между тях, в случай че нямате време за избиране и пробване. На първо място редакторите предлагат да си вземете клинове в базисни цветове , защото те се комбинират с съвсем всяка горна дреха. В допълнение, огромна жилетка с копчета ще помогне за ободряване на визията, споделят специалисти.
 
 забавяне iStock

Освен това създателите на листата предлагат рокля с макси дължина , която може да се носи както с маратонки, по този начин и с обувки на ток или сандали. Подходящи са и гащеризони, които стават както за спорт, по този начин и за вървене на кафе.
 
 забавяне iStock

За постоянно закъсняващите са подобаващи и пуловерите с цип в горната част, както и карирани ризи в топли цветове.
 
 забавяне iStock

Журналистите предлагат за дамите блузи в съществени цветове като черното и бялото, с дълги ръкави и V-образно деколте , също черна рокля с всякаква дължина и жанр, прави панталони с висока талия, класическо сако и всекидневен костюм , състоящ се от риза в спокоен звук.
 
 забавяне iStock

Стилистът Аби от Съединени американски щати пък назова две неточности, които постоянно се вършат по време на утринния избор на облеклото. Специалистът означи, че първото нещо, за което хората не помнят при избора на тоалет, е вярната композиция от облекла и обувки. „ Тъмният цвят притегля вниманието и наподобява като рана в очите. Изберете по-светли обувки, с цел да създадете баланс с горната част на изображението “, посъветва специалистът.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и, с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР