Модерната руска корвета Сергей Котов вече патрулира по маршрута между

...
Модерната руска корвета Сергей Котов вече патрулира по маршрута между
Коментари Харесай

Британското разузнаване: Руският Черноморски флот подготвя блокада

Модерната съветска корвета " Сергей Котов " към този момент патрулира по маршрута сред Босфора и украинския пристанищен град Одеса, заяви в сряда английското министерство на защитата в ежедневния си разследващ отчет за войната в Украйна.

 

В английския отчет се споделя: „ Има реалистична опция той да бъде част от работна група за прихващане на търговски кораби, които Русия счита, че се насочват към Украйна “.

 

Русия позволи интернационалното съглашение за зърно да изтече предходната седмица макар острите интернационалните рецензии.

 

Споразумението беше подписано, с цел да помогне за обезпечаване на доставките за страните, които разчитат на зърно от разкъсвания от война район. Съгласно изискванията на договорката украинското зърно се изнася през Черно море и протока Босфора на Турция. Сега има опасения, че гладът в по-бедните страни ще стане още по-голям.

 

Краят на съглашението за зърно в този момент също усилва капацитета за активност и мащаб на въоръжен спор в региона на Черно море, съгласно английския отчет.

Британският външен министър Джеймс Клевърли предизвести във вторник, че „ Обединеното кралство счита, че Русия може да ескалира акцията си за заличаване на износа на храни от Украйна, като се насочи към цивилни кораби в Черно море “.

 

Британското министерство на защитата разгласява всекидневно информация за хода на войната от началото на съветската инвазия в Украйна през февруари 2022 година Москва упреква Лондон в дезинформация.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР