Модерна принцеса, въпреки че технически все още не е получила

...
Модерна принцеса, въпреки че технически все още не е получила
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън: Не съм съвършена, гримирана съм добре

Модерна принцеса, макар че механически към момента не е получила купа, Кейт Мидълтън получава похвали на всички места, където отиде.

В понеделник херцогът и херцогинята дойдоха във Варшава на петдневно публично посещаване. Заедно с тях бяха и двете им деца принц Джордж и принцеса Шарлот.

Вижте галерията ни със фотоси на Кейт Мидълтън, които потвърждават, че е красива и без капка грим >>>

On The Blog: William and Kate Pay "Shattering Visit " to Stutthof & A Rapturous Welcome in Gdańsk! https://t.co/CS1YJoCsFy pic.twitter.com/dzoWU9kvVT
— Duchess Kate Blog (@HRHDuchesskate) July 18, 2017
Херцогинята бе обхваната със особено внимание. Винаги безупречна при всяко свое излизане, Кейт очарова полската аудитория.

Пред президентството във Варшава имаше навалица от хора, които се радваха на кралското семейство и разясниха външния тип на Кейт Мидълтън.

Thank you Berlin for such a warm welcome to Germany! pic.twitter.com/3T1yxv340R
— Kensington Palace (@KensingtonRoyal) July 19, 2017
"Ние сме почитатели на английската монархия, имаме група във "Фейсбук ". Харесва ни стила на херцогинята и отношението ѝ към хората. От много дълго време чакаме това посещаване. Чудехме се по какъв начин ще бъде облечена, ще докара ли децата ", споделя 21-годишна студентка, част от тълпата пред президентството.

"Успяхме да ѝ кажем, че наподобява съвършено, само че тя отговори: "Не е истина, просто съм добре гримирана ",разказва още студентката.

Почитателите на Кейт викаха името ѝ и желаеха да си създадат селфи с нея, тя даже получи хубав букет с цветя от група възпитаници.

On The Blog: It's Hugs & Bouquets as the Royal Tour Arrives in Berlin! https://t.co/B0kAhzswbp pic.twitter.com/WlAz0DQQOk
— Duchess Kate Blog (@HRHDuchesskate) July 19, 2017
Кралското семейство е на 5-дневно посещаване в Полша и в Германия. Обиколката им започва от Варшава. Визитата е за да се усилят връзките на Англия с Европа, до момента в който се организират договаряния за излизане на страната от Европейски Съюз.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР