Модерен, но в същото време практичен – Samsung Galaxy J6

...
Модерен, но в същото време практичен – Samsung Galaxy J6
Коментари Харесай

VIVACOM ще предлага Samsung Galaxy J6

Модерен, само че в това време удобен – Samsung Galaxy J6 идва в магазините на VIVACOM, откакто единствено преди броени седмици беше показан за първи път.
Най-новата звезда в галактиката на Samsung е моден, грациозен и се предлага в ярки цветове. В същото време със своя ергономичен дизайн, смарт телефонът е извънредно комфортен и стилен. Той разполага с 5.6 ” супер AMOLED Infinity екран със съответствие 18.5:9,  което го прави доста подобаващ за прилагане в забързаното всекидневие.

Samsung Galaxy J6  е подобаващ за всичко –  работа,  игри, за  изпращане на известия и за гледане на видео, като смарт телефонът е оборудван с всичко належащо, с цел да издържи ежедневното натоварване. Устройството има 3000 mAh батерия, мощен 1.6 GHz 8-ядрен процесор, 3GB RAM, 32GB вградена памет и слот за микро SD карта. Samsung Galaxy J6 има функционалност за лицево различаване, както и датчик за пръстов отпечатък.

Камерата с 13МР и 8МР датчици също няма да разочарова бъдещите притежатели на смарт телефона. Тя разрешава да се вършат ясни фотоси когато и да е на денонощието. Добавени са също занимателни AR стикери и печати, с които всеки може да придаде характерност на своите фотоси, преди да ги показа.

Samsung Galaxy J6 е съвършено решение за всички потрбители, които желаят да се снабдят с устройство на рационална цена, без да вършат компромис във връзка с качеството при основни функционалности, улеснение и дизайн. В магазините на VIVACOM смарт телефонът ще се предлага на цена от 15,98 лева месечно или 319,98 лева в брой с проект Smart XL. Потребителите могат да избират сред три цвята – черен, златен и виолетов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР