Моделката и най-успешна инфлуенсърка Александра Богданска разраства бизнеса си и

...
Моделката и най-успешна инфлуенсърка Александра Богданска разраства бизнеса си и
Коментари Харесай

Забогатя ли? Вижте какво си позволи Александра Богданска

Моделката и най-успешна инфлуенсърка Александра Богданска разраства бизнеса си и към този момент е наела пиар, сътрудник, монтажист и оператор.

По време на брака си с Даниел Петканов двамата правели всичко сами. Откакто се разделиха Алекс е наела екип, който да й оказва помощ. Потребителите в мрежата шушукат, че очевидно е нараснала фрапантно приходите си.

Докато живеела с Даниел била трансформирала спалнята си в офис – в него правила всичко, с изключение на да спи и  да бъде интимна с мъжа си. Била офис с компютъра, на който инсталирали клипове, и те сливали интимна, работна и обществена среда в едно и това довело до разрива в връзките им.

Красавицата споделя, че към този момент осъзнава, че човек без екип е нищо. Преди правела клиповете си инсталирала ги, отговаряла на мейли, комуникирала с клиенти, пишела фактури и плащала налози. Но към този момент си има екип от експерти и може да си разреши да се занимава единствено с изобретателната страна на работата си.

Научила се е да бъде нежната страна в връзките и да не се състезава с мъжа до себе си. С Петканов постоянно го правели- - кой ще вземе повече работа и ще притегли нови клиенти. Той й се сърдел, че приема доста задължения, тъй като очаквал да прекарва повече време вкъщи.

Автор: hotnews.bg

 

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР