Моделката Александра Богданска хвърли бомбата, заявявайки, че има човек до

...
Моделката Александра Богданска хвърли бомбата, заявявайки, че има човек до
Коментари Харесай

Александра Богданска с нов мъж!

Моделката Александра Богданска хвърли бомбата, заявявайки, че има човек до себе си в живота! Очевидно инфлуенсърката е съумяла да преживее развода с Даниел Петканов, с който имат и дете - Габриел. Моделката обаче не посочи кой е новият човек до нея пред тиктокъра Николай Шопов.

Месеци след развода Алекс Богданска не сдържа страстите си и удостовери пред Мон Дьо информацията на " Телеграф ", че решението за раздялата е било напълно на Петканов.

Разводът, който понесе тежко отприщил у нея въпроса - дали е допустимо дамите работохолички да бъдат обичани. " Амбициозната жена може ли редом с триумфа си да развие устойчиво семейство и да го поддържа? Дали аз мога в миналото да донеса фамилен уют? ". Явно е съумяла да откри отговорите на тези въпроси, откакто към този момент е във връзка. 

Сега пред тиктокъра на въпроса дали би трансформирала нещо от предишното Богданска дава отговор, че " нищо не би трансформирала научила съм доста уроци и съм признателна за тях ", споделя инфлуенсърката. Това, за което най-вече съжалявала е, че не обръща задоволително внимание на околните си хора.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР