Моделът на управление в София очевидно достигна тавана на компетентността

...
Моделът на управление в София очевидно достигна тавана на компетентността
Коментари Харесай

Калоян Паргов: Каузата ни е да се преборим с липсата на прозрачност, компетентност и експертност в СО

Моделът на ръководство в София явно доближи тавана на компетентността си, а с цел да има нова вероятност е нужна консолидация на онази част от обществото, която желае смяна, сподели водачът на Българска социалистическа партия - София
Каузата на Българска социалистическа партия в идната акция за локалните избори ще бъде да се пребори с неналичието на бистрота, подготвеност и експертност в Столична община. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия - София Калоян Паргов в студиото на " Тази заран " по bTV. Целта на столичните социалисти ще бъде да вземат участие във образуването на болшинство в СОС с нов кмет, което ще бъде гаранция за смяна на модела на ръководство.

" В момента имаме 7 общински съветници, на които делегатите на Градската конференция през вчерашния ден дадоха доста добра оценка за работата им, сподели Калоян Паргов. - Поставихме си за цел най-малко двойно увеличение на броя на общинските съветници от Българска социалистическа партия, с цел да можем да участваме във образуването на болшинството. Всъщност, това ще е огромната борба за София. В момента всички се концентрират върху мажоритарните фигури на главните претенденти - Мая Манолова и Йорданка Фандъкова. А действително, без болшинство в СОС, нито един кмет не може да прокара вижданията и политиките си ".

Българска социалистическа партия влиза в борбата за София с три съществени цели, разкри той. " Първият проблем е с прозрачността и метода, по който се взимат решенията в СОС. Вторият е с експертността и компетентността. Тези два казуса основават трети - конфликтът сред институцията община и жителите - всички сме очевидци на всеобщи недоволства през последната година, сподели Калоян Паргов. - Необходимо ни е болшинство, с цел да предложим различен модел на ръководство на София ".

Водачът на листата на Българска социалистическа партия с общински съветници добави, че Мая Манолова ще разчита на поддръжка от всички политически групи и партии в СОС, споделящи тази визия за София, която тя ще предложи като платформа. " Делегатите на Градската конференция на Българска социалистическа партия - София през вчерашния ден взеха решение през идната седмица членовете на Изпълнителното бюро на софийската организация да проведат среща с Мая Манолова, сподели Калоян Паргов. - На тази среща ще представим нашата платформа и ще забележим допирните точки с тази на претендента за кмет на София. Убеден съм, че много от тези политики, които ни е педлагаме, ще бъдат споделени от Мая Манолова. Това ще бъде гаранция за бъдещо сполучливо ръководство с нея ".

Лидерът на Българска социалистическа партия - София даде образец от последната седмица, който демонстрира, че има поле за общи политики сред платформата на социалистите и тази на Мая Манолова. " Българска социалистическа партия в края на юли изиска от кмета Фандъкова да спре поръчката за чистотата в София, която е за близо половин милиард, защото договирите изтичат следващата година по това време, сподели Калоян Паргов. - Има задоволително време новите кмет и болшинство да започват тази процедура, с цел да бъде тя законна. Чух тези дни и Мая Манолова да приканва за същото. Истината е, че моделът на ръководство в София явно доближи тавана на компетентността си, а с цел да има нова вероятност е нужна консолидация на онази част от обществото, която желае смяна ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР