Моделът Моника Валериева е станала жертва на мащабен обир. По

...
Моделът Моника Валериева е станала жертва на мащабен обир. По
Коментари Харесай

Обир за 400 000 лв. извършен в дома на плеймейтка

Моделът Моника Валериева е станала жертва на огромен грабеж. По първична информация общата стойност на откраднатите скъпоценности е към 400 хиляди лв., оповестява бТВ.

Изчезнали са пари и скъпи часовници. Няма следи от влизане с щурм. Според проверяващите, в жилището на Валериева най-вероятно е проникнато с фалшифициран ключ. До късно довечера течеше полицейски оглед.

Според последна информация от обществените мрежи плеймейтката е била в болница.

" Благодарим за поддръжката! Моника беше в болница, само че към този момент е добре. Отразеното в бТВ е безспорната истина само че без детайлности, които са ужасяващи. Когато тя е подготвена и нейното семейство, Моника ще даде изказване. Моля Ви за малко успокоение и позитивна сила за хващането на причинителя. Все още нейното семейство на нейният празник са в потрес. Полицията и всички в Сити Клиник бяха на равнище! Вълкана Тонева ", написа в обявата, адресирана до почитателите й в Instagram.

Десетки нейни другари споделиха в обществените мрежи новината за кражбата и показаха своята поддръжка към Моник. Припомняме, че в деня на кражбата - 7 август, преди пет години Моника е аварирала и през вчерашния ден е давала курбан.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР