Моделът Кристин Илиева, която тежко пострада в катастрофа с кола,

...
Моделът Кристин Илиева, която тежко пострада в катастрофа с кола,
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ! Трогателно: Красавицата Кристин едва се крепи на проходилка, но се бори да ходи

Моделът Кристин Илиева, която тежко пострада в злополука с кола, ръководена от певицата Дивна, пусна прочувствено ВИДЕО в обществената мрежа, на което прави първите си крачки на открито.

Красивата русокоска получи доста тежки пострадвания при случая и на двата си крайници, като първичните информации бяха, че ще се наложи ампутация на десния й крак. Все отново, след седмици в барокамера, голям брой интервенции и кръвопреливания, младото момиче се възвръща.



Преди минути тя разгласява прочувствено видео, на което едвам се крепи на проходилка, само че въпреки всичко се мъчи да върви. До нея е татко й, а най-вероятно зад камерата е майка й.


Преди време Илиева пусна фрагменти, на които празнуваше тъкмо рождения ден на единия си родител. Това в действителност бе и първата фотография на Кристин от болничното заведение.


Моделът към този момент два пъти върви до Турция за интервенции, като вторият бе, откакто се бе влошила. В медийното пространство Илиева събираше пари за лекуването си. След като десетки хора подариха, а доста звезди зовяха почитателите си да оказват помощ на младото момиче, сумата от 65 000 евро бе събрана.

Първи крачки на открито!!! Смело напред!!! БЛАГОДАРЯ ЗА ПОДКРЕПАТА!!! ❤️????????????
Публикация, споделена от #christineilieva (@christineilieva) на Юни 6, 2018 в 7:07 PDT
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР