Моделът Изабел Никълс е известна с това, че показва тялото

...
Моделът Изабел Никълс е известна с това, че показва тялото
Коментари Харесай

Симпатична дебеланка с голям бюст се разголи, за да насърчи любовта към себе си

Моделът Изабел Никълс е известна с това, че демонстрира тялото си в зашеметяващи снимки в Инстаграм. Неотдавна тя показа доста дръзка фотография с над 300 000 свои почитатели и беше изцяло гола.

Едрогабаритният модел желае да покаже какъв брой е значимо хората да " обичат себе си ", да предизвика и разпространява позитивното отношение към тялото.

Моделът от Уорчестър изглеждаше необикновено, до момента в който позираше пред фотоапарата, легнала на одеяло в градината.

Косата ѝ беше меко прибрана на кок - и тя позираше върху одеялото, като завърташе глава встрани и насочваше краката си нагоре.

Моделът изглеждаше уверена, естествена и блестяща, до момента в който позираше за фотографията под превъзходните слънчеви лъчи.



В Инстаграм Изи написа: " Когато решиш да се погрижиш за себе си, Вселената взема решение да се погрижи за всичко останало.

" Да отделиш време, с цел да обичаш себе си, е добре прекарано време. всяка обич стартира с любовта вътре в теб. "

Откакто показа изображението, русата хубавица получи десетки мнения от почитателите, а повече от 700 души споделиха мнението си.

Хората побързаха да ѝ кажат какъв брой необикновено наподобява, като постът събра 30 000 лайкове.

Един човек отговори с дръзкия пост: " Съседите ти несъмнено те обичат ".

Друг добави: " Прекрасна панорама. "

Трети пък разяснява: " Впечатляваща панорама ": " Иска ми се да съм твой комшия. "

Четвърти също се включи с чуруликане: " Какво красиво привидение сте. Толкова красива и естествена. "



Изи натрупа многочислените си почитатели в обществените мрежи, когато работеше в чужбина като представител за почивки на Tui.

Приятелите ѝ я снимали по бикини от екзотичните си пътувания и тя почнала да разгласява необработените фотоси в интернет.

Закръглената звезда скоро се трансформира във вайъръл - и притегли вниманието на марки като Ann Summers, които желаеха да работят с нея.

Преди това тя показа: " Бях толкоз объркана, само че по-късно разбрах, че фотографията ми е била споделена на страница с позитивно отношение към тялото.



" Винаги съм желала да се занимавам с моделство, по тази причина започнах да се фотографирам повече и да употребявам хаштагове.

" В последна сметка започнах да натрупвам доста почитатели ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР