Изгонената от Ергенът“ украинка Мария Чекмарьова явно не тъгува много

...
Изгонената от Ергенът“ украинка Мария Чекмарьова явно не тъгува много
Коментари Харесай

Мария от „Ергенът“ смая с лично разкритие и призна: Глътнах си езика, бях смазана ВИДЕО

Изгонената от „ Ергенът “ украинка Мария Чекмарьова очевидно не тъгува доста от обстоятелството, че не е намерила любовта в риалити формата. Оказва се, че след излизането си от там си е намерила гадже. Това призна самата тя в подкаста на Неделчо Богданов и Туджаров „ Надкаст “, който се излъчва в YouTube.

Мария описа още, че по време на престоя ѝ вътре е имало случаи, в които нервите ѝ са били мощно разтърсени: „ Може да изглеждаш умерено, само че вътрешно не си добре.

Най-гадното е, че няма къде да избягаш. Ако ти се случи това нещо в действителния свят, можеш просто да се прибереш у дома. А там къде да избягаш – в банята “.

„ Там прихванах един доста неприятен табиет – да пуша “, разкри тя.

Много свенливо и с половин уста тя призна, че Алек се целува добре.

Мария и разяснява прословутата среща „ с проникването “ на плажа сред Алекс и Валерия.

„ Ние бяхме в потрес. Аз си глътнах езика. Казах си – WTF, човек. Никой не е схванал, че това е подигравка. Ти сядаш на едно диванче и ми приказваш някакви благи думи, след това отиваш при друго момиче и недай си Боже се случва това, това за мен е извънредно съществено “, съобщи графичният дизайнер.

„ Ти излизаш с Валерия на среща, има още 15 девойки, които те чакат в имението. Не може да се отдадеш на макс. Аз не желаех да му държа сметка, просто ми се искаше в този миг да му споделя по какъв начин се почувствах.

Аз се почувствах непоносимо. Аз бях срината. Казах, не мога да допускам в това нещо, настроението ми в този ден беше тотално променено “, разкри тя.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР