Моделът Ива Няголова твърди, че всички, кандидат-плеймейтки трябва да минават

...
Моделът Ива Няголова твърди, че всички, кандидат-плеймейтки трябва да минават
Коментари Харесай

Ива Няголова: Всичкя плеймейтка трябва да има психиатър

Моделът Ива Няголова твърди, че всички, кандидат-плеймейтки би трябвало да минават тест за просветеност и психотест, написа ПИК. Красавицата е уверена, че би трябвало да има неповторим етичен кодекс на плеймейтките, който да ги защищава от излагациите.

"Напълно поддържам тези оферти. Наслушахме се и се нагледахме на пошли и дебелашки прояви от избрани плеймейтки, които злепоставят освен себе си, само че и всички останали дами като цяло. Затова дано има психотест, тъй като девойките би трябвало да са читави и настрана всяка да си има персонален психиатър, който да им следи положението ", прикани Няголова по Нова тв.

Наред с това, тя предлага и персонален възпитател за всяка плеймейтка. За да знаят писмеността, химна и столиците най-малко на европейските страни.

"Нека ги научат какво и по какъв начин да приказват и да не се държат непочтено. Също по този начин наложително участничките да умеят да събират, изваждат, умножават и разделят. Както и да познават националните будители, главните български създатели и техните творби. Нека девойките имат морал и не петнят името на дамата ", приканва Няголова.

Самата Няголова е притежател на купата Playmate Replay. И откакто сграбчи първото място съобщи, че е редно моделките да имат по-качествено държание.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР