Моделът идва с 6,26-инчов екран и операционна система Android 9

...
Моделът идва с 6,26-инчов екран и операционна система Android 9
Коментари Харесай

А1 Alpha – втори собствен смартфон на телекома

Моделът идва с 6,26-инчов екран и операционна система Android 9 Pie

Екранът на A1 Alpha има капковидно изрязан разрез и съответствие на страните 19:9 (снимка: A1)

Втори личен смарт телефон пусна на българския пазар телеком операторът А1. Компанията нарежда новия модел А1 Alpha в междинния клас смарт телефони.

A1 Alpha идва с 6,26-инчов IPS екран с резолюция HD+, капковидно изрязан разрез и съответствие на страните 19:9. Смартфонът разполага с двойна камера на гърба с изкуствен интелект (AI) за различаване на подиуми и „ боке ” резултат.

Основната камера се състои от 13 MP датчик с отвор на блендата f/2.0 и 2 MP камера с отвор на блендата от f/2.4, която служи като датчик за дълбочина. Функция HDR спомага цветовете на изображенията да бъдат по-прецизни и по-богати на нюанси. Под камерата на гърба се намира LED мълния, която е от изгода при снимане в конюнктура с ниска осветеност.

Селфи камерата има резолюция 8MP и отвор на блендата f/2.0. Тя разрешава снимане с функционалности, които се поддържат от изкуствения разсъдък на устройството.

A1 Alpha идва с двойна отбрана – потребителите могат да отключват смарт телефона със датчик за пръстови отпечатъци, който се намира на задния панел, както и посредством функционалност за лицево различаване.

A1 Alpha работи под ръководство на най-новата версия на Android – 9 Pie (снимка: A1)

Вградената батерия е с потенциал от 3200 мАч, а за бързата работа на устройството се грижи осемядрен процесор. Оптимизациите на изкуствения разсъдък усъвършенстват продуктивността на усройството.

Смартфонът разполага с 3GB оперативна памет, а вградената памет за предпазване на данни е с потенциал 64GB, като е очакван и слот за спомагателна карта памет до 256GB.

За феновете на музиката А1 Alpha комбинира 3,5-мм жак за слушалки и FM радио. Споделянето на файлове може да бъде осъществено и посредством технологиите NFC и Bluetooth LE v4,2. Смартфонът работи с най-новата версия на Android – 9 Pie.

A1 Alpha се предлага за 3,99 лева на месец или за 59,99 лева в брой с проект A1 One Unlimited 5XL, дружно с 36 месеца гаранция. Моделът е разполагаем в два цвята – черен и тюркоазено наследник.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР