Моделът и една от най-харесваните българки - Цеци Красимирова, разкри

...
Моделът и една от най-харесваните българки - Цеци Красимирова, разкри
Коментари Харесай

Цеци Красимирова разкри от първо лице дали се развежда

Моделът и една от най-харесваните българки - Цеци Красимирова, разкри цялата истина за персоналния си живот и за това дали в действителност е разведена, каквато информация се появи в медийното пространство неотдавна.

Тя написа дълга и откровена обява в своя Instagram акаунт, с която един път вечно постави завършек на спекулациите и измислиците по отношение на мъжа до нея и техните взимоотношения. 

Ето какво написа самата Красимирова: " Скъпи другари, необичайно е най-малко за мен, по какъв начин при всички съществени проблеми в страната и света, хората не престават интензивно да се интересуват от това кой се развел и какъв е живота на някого. За това се обръщам към вас и ви сервирам истината, като считам, че по този метод ще спрат да циркулират измислиците и спекулациите. Още през есента на 2022 година организирах сериозен диалог със брачна половинка ми. Именно тогава взехме решението и сметнахме, че е по-добре и за двама ни да се разделим. Една от главните аргументи е, че неведнъж ми отказваха виза за Америка, без значение, че съм омъжена за американски жител. За всеки един е ясно, че един 5 годишен брак няма по какъв начин да оцелее, когато съпрузите живеят на разнообразни континенти. Все още съм в развой на бракоразвод, който върви малко тромаво, само че това по никакъв начин не ме тревожи. По-важното е, че с Майкъл запазихме доста положителни и другарски взаимоотношения. Продължаваме интензивно да работим дружно, въпреки всичко се познаваме от 15 години. Лично аз постоянно съм била последовател на приключването на дадени връзки с богатства дума и с схващане. Между другото, забавен факт е, че през годините имахме с Майкъл къси раздели и с помощта на тях си дадох сметка за „ същинските другари “. Хора, които са с теб, тъй като имат интерес. Радвам се, че осъзнах това! Освободих се от подправени връзки! В живота си видях много, пробвах много и обиколих много. Мисля, че даже се пренаситих. Мечтаех си за един спокоен и спокоен живот. Сега имам тъкмо това и съм по-щастлива отвсякога. Пътувам постоянно до Барселона, само че бързо се връщам, тъй като моите седем котки имат потребност от мен:)......Това е от мен! Истината и единствено истината! Бъдете благословени, положителни и обичани! "
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР