Мода или традиции? Питали ли сте се кое ще доминира

...
Мода или традиции? Питали ли сте се кое ще доминира
Коментари Харесай

Тези имена ще са хит за бебетата, родени през 2020 година

Мода или обичаи? Питали ли сте се кое ще господства при бебешките имена през 2020 година.

Е, от jenata.blitz.bg взехме решение да повдигнем малко завесата и да разкрием кои ще са най-популярните бебешки имена през 2020 година.

Името на човек е най-важното нещо, което той има. Казват, че то даже може да предопредели ориста на носителя му.

Затова от jenata.blitz.bg преди време ви казахме кои са имената, които носят дамите, които са обречени да бъдат богати . Оказа се, че сполучливите хора също имат характерни имена .

Оказа се, че има мъже, които носят избрани четири имена и са доста рискови , а пък други са орисани да бъдат „ мъже под чехъл “ .

Преди време от jenata.blitz.bg разкрихме от кои дами би трябвало да бягате надалеч съгласно името, както и какви имена носят дамите, които са невероятни хубавици .

Напоследък без да отхвърляме е все по-модерно дечицата да носят странни имена, а обичайните названия като Мария и Иван са заместени от Агуая (рожбата на рапъра Венци Венц и половинката му Мелани Ширкова), Амая (бебето на Наум Шопов и обичаната му Теа) и така нататък

Експерти направиха прогноза на база на миналогодишни статистики кои ще са най-популярните бебешки имена през тази година. Е, дано да проверим.

Вижте кои ще са най-популярните имена през 2020 година на Jenata.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР