Мобилната инспекция на сметосъбирането продължава в район Приморски продължава. Това

...
Мобилната инспекция на сметосъбирането продължава в район Приморски продължава. Това
Коментари Харесай

Благомир Коцев инспектира лично сметосъбирането в район Приморски

Мобилната ревизия на сметосъбирането продължава в регион " Приморски " продължава. Това разбрахме от кметът Благомир Коцев, който реши самичък да наблюдава активността на почистващите компании във видео в обществената мрежа Фейсбук.

Наблюдаваме по какъв начин се случва сметоизвозването в Цветния квартал. Проблемът е в целия Район " Приморски " поради счупените камиони на компанията. От 7 камиона, които обслужват целия град, три сега са в нередовност ", разкри кметът Благомир Коцев.

Коцев въпреки всичко даде вяра на жителите като добави, че компанията е поела ангажимент до края на утрешния ден и другите три камиона да вкарат в употреба.

Дойдохме, с цел да изконтролираме всичко, което вършат сега. Те са поели уговорката да имат и дребни камиончета, които да изхвърлят боклука към контейнерите. Още един път желая да прикани жителите да не изхвърлят отпадъци към контейнерите, когато в тях има пространство. Масова процедура е когато някой види, че има изхвърлен отпадък към контейнера да направи същото, показа още той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР