Мнозинството от политическите партии, представени в 48-ото Народно събрание, са

...
Мнозинството от политическите партии, представени в 48-ото Народно събрание, са
Коментари Харесай

Без Митрофанова и посланика на Беларус на първото заседание на парламента

Мнозинството от политическите партии, показани в 48-ото Народно заседание, са подкрепили несъгласие на " Демократична България ” съветският дипломат Елеонора Митрофанова и ръководителят на задачата на Беларус у нас да не бъдат поканени на първото съвещание на новия парламент. Това разяснява Надежда Йорданова от Демократична България.

За " Продължаваме Промяната ” мястото на съветския дипломат не е на тържественото съвещание при откриването на 48-ото Народното събрание. Това съобщи Андрей Гюров на влизане в Народното събрание.

" Нашето място е в залата, а не нейното ”, отговори той на въпрос на NOVA дали от Политическа партия ще влязат на съвещанието, в случай че въпреки всичко съветският дипломат участва на него.

От Движение за права и свободи показаха, че позицията им е ясна. " Няма място госпожа Митрофанова на съвещанието ", сподели и Хамид Хамид.

" В последна сметка има протокол на Външно министерство, който се съблюдава. Има цяла дирекция, която е във Външно министерство за държавния протокол. Поканата не е персонално, тя е към целия дипломатически корпус. Поканен е целият дипломатически корпус. ". Това сподели на влизане в Народното събрание Георги Самандов от " Български напредък ".

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР