“Мнозина сравняват атаката в Израел с Пърл Харбър.Ключът за разрастване

...
“Мнозина сравняват атаката в Израел с Пърл Харбър.Ключът за разрастване
Коментари Харесай

Надежда Нейски: Мнозина сравняват атаката в Израел с Пърл Харбър

“Мнозина съпоставят офанзивата в Израел с Пърл Харбър.Ключът за разгръщане на напрежението в Израел е в готвеното съглашение сред Саудитска Арабия и Израел с посредничеството на Съединени американски щати.

“Няма подозрение за мащаба и ужаса, който се случва в Израел, безпределно многото жертви. ” Това сподели в ефира на NOVA, някогашният външен министър Надежда Нейнски.

Мнозина съпоставят офанзивата в Израел с Пърл Харбър

“Случилото се в Израел трансформира всичко. Мнозина съпоставят офанзивата от последното денонощие с Пърл Харбърт. Изстреляни са над 1000 ракети, взимат се заложници. ”

Както Safenews писа по-рано, няма нараснал риск за България от терористични закани.Нивото остава най-ниско – трето равнище, което значи, че би трябвало да се внимава. ” Това съобщи министър председателят Николай Денков.

“На базата на тези две съвещания е направен отчет, който координира цялата антитерористична активност в страната. Няма нараснал риск, равнището остава най-ниско – 3 равнище. По отношение на институциите, които по принцип са с нараснал риск, да вземем за пример гари – там е жълто равнище. По отношение на държавни институции равнището е зелено – най-ниското допустимо, там няма нараснал риск ”, изясни министър председателят.

“Хамас “ предприе в събота офанзива против Израел, боевете не престават

По- рано през днешния ден кабинетът по сигурността в Израел разгласи положение на война, след офанзивите на палестинската екстремистка формация Хамас.

Войната, която от през вчерашния ден лиши живота на стотици хора и от двете страни, е била наложена на Израел от убийствената терористична офанзива, подхваната от Газа.

“Вашингтон ще разгласи нова помощ за Израел ”. Това съобщи държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкън.

Блинкън дефинира нападението против Израел като “терористична офанзива от страна на терористична организация ”.

Йорданският крал Абдула съобщи, че е належащо да се засилят дипломатическите старания, с цел да се предотврати ескалацията на израелско-палестинското принуждение с “опасни последствия ”.

Още вести четете в категория България.
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР