Мнозина смятат, че след като роди, жената забравя да си

...
Мнозина смятат, че след като роди, жената забравя да си
Коментари Харесай

Тези секси мамчета могат да сложат в малкия си джоб всяка манекенка

Мнозина считат, че откакто роди, дамата не помни да си обръща внимание, залисана в грижи по дребната си рожба. Но по този начин ли е в реалност?

Ще ви разкажем малко повече за няколко майки, които освен са разрушили тази доктрина, само че и са завладели сърцата на милиони консуматори в мрежата.

Това е Сара Стейдж и може да се похвали с 2,3 млн. почитатели в Инстаграм.  Фото: instagram.com/sarahstage
 Фото: instagram.com/sarahstage Сара има две очарователни дечица. Красавицата е фитнес блогър и модел. Тя отдела огромно внимание на рожбите си, само че не не помни и за себе си. След раждането съумяла бързо да върне предходната си форма с помощта на тренировките. Младата дама тренира всеки ден. А на профила си в Инстаграм споделя част от тайните си.

Хана Полайтс има 1,4 милиона почитатели в Инстаграм.  Фото: instagram.com/hannahpolites

 Фото: instagram.com/hannahpolites Австралийката не е просто красива майка на приятно момиченце, само че и акушерка. Тя съвместява много сполучливо фамилията и работата. Колкото и да е претрупан денят й, Сара постоянно намира време за тренировки. Благодарение на упоритостта си тя съумява да си върне предходните форми единствено 9 седмици след раждането.
Това е Джина Стюарт. Тя има 79,4 хиляди почитатели в обществената мрежа.
 Фото: instagram.com/strawberriesandcream1

 Фото: instagram.com/strawberriesandcream1 Ще се изненадате доста, когато разберете, че тази секси русокоска е на 50 години. А още повече ще се удивите, когато разберете, че е майка на четири деца, едно от което към този момент я е направило баба. Благодарение на идеалната си осанка и съвършена фигура австралийската красавица стана финалист в състезанието Miss Maxim 2018.
Как да не й завиждаш? Със фотосите си в обществената мрежа Джина освен съблазнява мъжете, само че и стимулира другите дами да бъдат по-добри и да не стопират да се грижат за външния си тип.
Мария Кинг има 75,5 хиляди почитатели в Инстаграм.

 Фото: instagram.com/mariakangfitness

 Фото: instagram.com/mariakangfitness Тази зашеметяваща дама е майка на три момчета. Паралелно с грижите, които поставя за мъжете в живота си, тя върти личен бизнес и намира време за себе си. Само вижте фигурата й... А трите момчета единствено й придават мощ и сила.

Софи има 359 000 почитатели в Инстаграм.
 Фото: instagram.com/sophie_guidolin
 Фото: instagram.com/sophie_guidolin На 26 години Софи към този момент била майка на две деца, само че лекарите й съобщили, че чака близнаци. Тя е треньор по фитнес и се е занимавала със спорт даже и по време на бременността си. Стотици хиляди интернет консуматори не стопират да се възхищават на трудолюбието и прелестната й фигура.
Докато била бременна с близнаците, Софи качила 15 кг., които като че ли се изпарили след раждането.
Нейното име е Шонтел Дънкан и има 574 000 почитатели в мрежата.
 Фото: instagram.com/chontelduncan

 Фото: instagram.com/chontelduncan По време на бременността си Шонтел не се разделяла с щангите и дъмбелите, занимавала се постоянно и с кикбокс. Много от почитателите не вярвали, че чака бебе, тъй като коремчето й въобще не си личало. Малката подутина се появила в края на бременността й.

Някои я подложиха на безпощадна рецензия поради постоянното физическо натоварване. Но Шонтел родила здрави дечица и останала в прелестна физическа форма.
Луиза Ф. Лоренциадис има 32 000 почитатели в Инстаграм.
 Фото: instagram.com/luizafauth

 Фото: instagram.com/luizafauth Бразилката е родила прелестно момченце, само че това не й е попречило да продължи интензивно да се отдава на обичаното си занятие - спорта. До раждането тя е била треньор по фитнес. Продължавала да тренира и по време на цялата бременност. Сега се намира в потресаваща форма и мъжете не могат да откъснат очи от стегнатото й тяло.
Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР