Мнозина останаха шокирани от кльощавата фигура на актрисата Никол Кидман,

...
Мнозина останаха шокирани от кльощавата фигура на актрисата Никол Кидман,
Коментари Харесай

Никол Кидман ще се счупи

Мнозина останаха шокирани от кльощавата фигура на актрисата Никол Кидман, която релаксира дружно със брачна половинка си Кийт Ърбан на плажа в Сидни. 56-годишната холивудска звезда реши да се изкъпе, пременена в бански с дълъг ръкав, а откакто поплува, тича по пясъка към чадъра, с цел да бъде на слънце допустимо най-кратко време.

 

По-късно двойката се разходиха по плажа прегърнати. Разбира се мъчително слабото тяло на актрисата бе това, което притегли най-силно вниманието на близките. Феновете на актрисата са съществено обезпокоени за здравето й и все по-често се питат дали всичко е наред.

 

Доколкото може да се има вяра на американските таблоиди, през последните месеци звездата е стопила 12 кг. и това към този момент стартира да наподобява притеснително. Някои настояват, че Никол е подхванала фрапантни ограничения, с цел да може да бъде конкуренция на младите актриси като Дженифър Лорънс и Марго Роби.

 

Друга версия за внезапното й намаляване гласи, че то се дължи на идната й роля в сексуален трилър с Антонио Бандерас.

Холивудските хроникьори обаче са безапелационни, че тя наподобява мъчително слаба и даже дефинират краката й като „ солети “.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР