Множество колажи и шеги се появиха в социалната мрежа Фейсбук

...
Множество колажи и шеги се появиха в социалната мрежа Фейсбук
Коментари Харесай

След пороя в София - подводница до летището и риби в подлезите

Множество колажи и смешки се появиха в обществената мрежа " Facebook " след извънредно мощната стихия в понеделник в София. Особено внимание беше обърнато на наводненото метро, което беше пресъздадено като морско дъно и подиуми от " Титаник ", а лозунгът " Сутрин с метро, на връщане с подводница ", става изключително настоящ за всички работещи.



Не липсваха и колажи от повърхността. " Забелязано в махалата... нарекох го фандъшалот " споделя Иван Червенков, като съпровожда статуса си с фрагменти от колата, до момента в който се пробва да се измъкне от бурята.



На мушката е и столичният кмет Йорданка Фандъкова, която е препоръчана за гост-лектор по тематиката за " Новото пристанище София ".



За искащите да стигнат до метрото - столицата предлага нова атракция - посредством гмуркане или с подводница. Някои от потребителите са по-крайни в асоциациите си - вършат паралели с времето на Ной, като и предсказанията на баба Ванга за българското председателство, до чиято постройка към този момент може да се стигне към този момент единствено с плуване.


По-твочрчески настроените оферират и ново лого на метрополитена.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР