Множество фенове на Наполи устроиха шумна нощ пред хотела, в

...
Множество фенове на Наполи устроиха шумна нощ пред хотела, в
Коментари Харесай

Феновете на Наполи устроиха шумна нощ за Милан

Множество почитатели на Наполи устроиха шумна нощ пред хотела, в който е отседнал тимът на Милан, явно в опит да нарушат почивката на противника си преди днешния мач реванш в Неапол сред двата отбора от четвъртфиналите на Шампионската лига.

Феновете на домакините са скандирали, надували са клаксони и са употребявали фойерверки, с цел да нарушат съня на играчите на " росонерите ".

Според информациите последователите на Наполи са били пред хотел " Везувио " на брега на морето, където се е настанил тимът на Милан. Тифозите са вдигали звук до 3:30 часа през нощта и по-късно са се върнали към 4:45 ч. сутринта.

Съобщава се, че на мястото е имало към 150-200 фена на Наполи. От " Гадзета дело Спорт " осведомят, че почитателите на " партенопеите " са скандирали нецензурни реплики за Паоло Малдини, Рафаел Леао, Тео Ернандес и Оливие Жиру. Те също по този начин са носили флагове и са викали в поддръжка на Виктор Осимен.

Посочва се също, че за играчите на гостите разстройването е било минимално, като явно от Милан са очаквали да се случи нещо сходно и са се настанили в звукоизолирани стаи.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР