Многото пари могат да решат много проблеми и със сигурност

...
Многото пари могат да решат много проблеми и със сигурност
Коментари Харесай

Светлана Гущерова доказа: Парите не купуват стил! Вижте коледния кич в дома ѝ

Многото пари могат да решат доста проблеми и сигурно е по-добре да имаш, в сравнение с да нямаш огромни финансови благоприятни условия. 

Едно от дребното неща, които обаче парите не могат да купят, е жанр. В това доста пъти сме се убеждавали, гледайки фотосите и сторитата на Светлана Гущерова в Instagram, а коледните празници са съвършено време, в което да се убедим отново във усещанията си:

Виж още: Евгения Джаферович шашна още веднъж, ето с какво този път 

Това нагоре е конюнктура от вкъщи на плеймейтката. Трябва да признаем, че този вид изкуствени елхи, които имитират сняг по клончетата си, са извънредно съвременни тази година. Но Гущерова е покрила целия сексапил с лампички, играчки и всевъзможни аксесоари за елха, които заличават изцяло чара на украсата. 

 https://www.instagram.com/svetlanagushterova/

По клетата елха безусловно няма празно място. 

Светлана Гущерова нееднократно е показвала, че фамилията ѝ разполага със сериозен финанов запас, а домът ѝ е същинско имение. Уви, наблюденията ни до момента от показваното са в цялостен унисон с тези от елхата.

Виж още: Фотошоп или действителност? Моника Валериева втрещи с извънредно слаби крайници

Иначе някогашната плеймейтка се изявява много сполучливо като бизнесдама. Тя има бранд за домашни облекла и спално долни дрехи за дами, които обаче мъчно бихме си ги показали върху стопанка от Обеля 2. Така де, и облеклата ѝ биха отивали на клетата елха. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР