Многото критика и плюене по нас доказва, че наистина сме

...
Многото критика и плюене по нас доказва, че наистина сме
Коментари Харесай

Кирил Петков при Сашо Диков: Критикуват ни, значи сме ги засегнали!

Многото рецензия и храчене по нас потвърждава, че в действителност сме засегнали нечии ползи и хората влагат, с цел да не се върнем на позициите, които заемахме. Ако нямаше нищо отрицателно против нас, щях да се усещам по този начин, като че ли не сме създали задоволително. Всяка една изкуствена клюка демонстрира, че сме на правия път.

Честно да призная това изобщо не ни тормози. Хората имат задоволително разсъдък, с цел да схванат, че това са измислени истории. Реално тази съпротива демонстрира, че доста други не биха желали да продължим и това са тези, на които им спряхме средствата.
 
Това разяснява някогашният длъжностен министър на стопанската система и съосновател на " Продължаваме Промяната " Кирил Петков в студото на " ЕвроДикоФ " по телевизия Евроком.

Да ни заплашват съгласно би било глупава тактика - това би ни направило още по-големи “герои ”. Няма да се стреснем от нищо. Ако някой да реши да играе мръсни игри, всичко ще бъде огласявано.

Нямам защита към този момент. Вчера си бяхме безусловно свободни. Аз виждам огромния риск, когато продължим след изборите, когато се види, че някои бизнеси са застрашени.

Коалиция

Абсолютно търсим още партии. По няколко аргументи - колкото повече хора биха ни подкрепили, това ни радва, а и с цел да може да обединението е “здрава ”. На колкото повече крайници стоим, толкоз по-трудно ще е да се повлияе. Първо, възможните ни сътрудници би трябвало да имат нашите визии за България и второ, да ни имат вяра. Търсим си съидейници за концепциите. Нужна е най-много религия.

Предстояща предизборна акция

Правим си сметка за финансирането на акцията. Говорим с всевъзможни хора с чисти бизнеси и ще получим дарения. А и доста от нашите другари ще оказват помощ - като експерти от ИТ сферата. Мисля, че ще успеем да съберем пари за акция. И нямаме желание да вършим доста скъпа такава.

Кампанията ще ни е под 1 милион лв. сигурно. По най-прозначния метод ще го създадем. Може би някакъв вид бистрота ще измислим да сложим на уеб страницата, който сега се прави.

Ще имаме условия за парите, те не са толкоз значими, Няма да вършим никакъв компрос. Никой, с който аз не бих правил бизнес в предходния си живот, не бих приел да спонсорира акцията. Всеки един лев, който аз имам съм си го изкарал по почтен метод. Имам си бизнес, който изнася отвън България. Плащал съм си налозите. Който желае може да ме ревизира от заран и вечер. 

Двойното поданство

Честно да си призная, това което съм посочил до момента - това е значимото. Аз съм се отказал от канадското си поданство на 21 април и съм си дал всички документи. На 20 август имам удостоверение, че не съм канадец. Не съм отишъл до Румъния и няма да отида преди изборите евентуално. Никой не може да ме задължи да съм жител на някоя страна, като аз съм се отказал.

Бъдещи срещи с партиите

Аз доста се надявам, като се върнем в понеделник, че ще насрочим срещи с Демократична България и ИБГНИ. 

Не страня да приказвам за Има Такъв Народ. Там имаше доста хора, които одобрявам - Мика Зайкова да вземем за пример. Има и други, с които се радвах, че работих. Според мен те би трябвало да осмислят бъдещето на Народното събрание. Може вероятно да приказваме и с тях. 

Това, което ми беше малко по-трудно да вярвам на Трифонов е, че непрекъснато ни вкарваше в публичното внимание с някакви неверни неща - за бизнесите ни, за връзки всевъзможни измислени. Но ние нямаме его и чакаме да забележим по какъв начин ще е в бъдещето. За Слави - просто бих го изкачал какво има поради преди да преминем към договаряния и диалози.

Не сме влизали с Демократична България в конкретики какъв да е министър председател и кой не. Не имаме вяра, че най-хубавата тактика да се явяваме с тях на избори. Ние примерно доста поддържаме президента Радев, а някои от тях може и да предпочетат да не го поддържат. Имаме и доста разлики. Който има вяра на нас да гласоподава за нас, който има по-дясно виждане за Демократична България, а по-ляво за Мая Манолова.

В Българска социалистическа партия имаше хора, с които  също си говорихме добре. Тях ги виждаме в директни полемики след изборите.

Ако има фрапантна смяна в ГЕРБ, също би имал някакъв разговор. Ако си признаят всички грехове и спрат да се оправдават, Това било положително първо изискване да приказваме.

Съдебна промяна

Ние сме напълно за унищожаване на основния прокурор. Аз бях на митингите при назначението му. Друго, което споделяме, че правосъдната промяна също е наш приоритет. Никакво съмнение и никакво меко говорене по този въпрос.

Щом се изричаме толкоз изрично, че прокурорът би трябвало да бъде отстранен или да си подаде оставката, което е и мой персонален съвет, най-вероятно прокуратурата няма да е толкоз другарска по отношение на нас.

Относно Диана Дамянова - до този миг тя ни дава препоръки безусловно непринудено, без нито една стотинка да ѝ даваме. Майката на Лорер е европейски първенец по бридж, а Дамянова е международен първенец по бридж и оттова идва забавната връзка. Тя към този момент е просто един доброволец, една доста добра другарка на майката на Лорер.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР