Многобройно контрашествие на гей парада тръгва в София, видя репортер

...
Многобройно контрашествие на гей парада тръгва в София, видя репортер
Коментари Харесай

Стотици в шествие в подкрепа на семейството в София

Многобройно контрашествие на гей парада потегля в София, видя кореспондент на ПИК от мястото на събитието. То се повежда от водача на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов под мотото Похода на фамилията.

``
реклама 

Против провеждането на хомошествието в София се оповестиха и от партията на Валери Симеонов НФСБ, както и Българската православна черква. 

Подобни контрашествия се организират и в други градове на България, като задачата им е поддръжка на обичайното българско семейство.  

Полицейското наличие и тук е внушително, като на място има полиция и жандармерия.

Всички ние, в случай че желаеме да отгледаме здрави и възпитани деца, би трябвало да го вършим в здрава фамилна среда. Трябва да поставяме старания да се грижм за нашите фамилии “, съобщи пред кореспондент на ПИК, жена която поддържа „ Поход за фамилията “, което е контра шествие на гей парада.  

Пред медията ни депутатът от Вътрешна македонска революционна организация Александър Сиди съобщи, че гей парада се организира за политически претенции, а вярното място за това е постройката на Народното събрание. " Аз персонално ще гласоподавам срещу техните претенции, само че мястото им не е на улицата ", безапелационен бе депутатът.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР