Много звездни бебета проплакаха през 2021 г., като сред тях

...
Много звездни бебета проплакаха през 2021 г., като сред тях
Коментари Харесай

Смут в поп фолка! Изневерява ли Фики на красивата си половинка? СНИМКИ

Много звездни бебета проплакаха през 2021 година, като измежду тях е и дребната Еслем - дъщеричката на поп-фолк звездата Фики и брачната половинка му Гюлджан. Тя се появи на бял свят в края на август, като:

След това обаче не качи нищо повече за наследничката си, в случай че изключим снимки с артикул, който той популяризира. Именно рекламни са и множеството сторита, които артистът демонстрира, въпреки че последното такова е отпреди няколко часа и повдига леко завесата, с цел да разкрие какво се случва с Фики:


Е, той е все по този начин "здрав " и "нацепен ", само че усещане вършат и забавните мустаци, които е оформил, написа vbox7. Заради ексцентричната му визия, бихме предположили, че той се готви за фотосите на нов клип.

Иначе в последните седмици забелязахме, че Фики е част от другарската компания на други две момчета, които нашумяха в последно време. Става въпрос за Рабухчиев и Симеон от "Игри на волята ". Реалити звездите разгласиха фотоси, от които се вижда, че тримата обичат да прекарват свободното си време дружно.

Феновете на Фики обаче се чудят дали не е изневерил на красивата Гюлджан...



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР