Много ви благодаря, дъщеря ми ме чака. Борбата продължава решително

...
Много ви благодаря, дъщеря ми ме чака. Борбата продължава решително
Коментари Харесай

Ева Каили излезе от затвора: Много се радвам, дъщеря ми ме чака

„ Много ви благодаря, щерка ми ме чака. Борбата продължава уверено с моите юристи “, сподели Ева Каили пред дома си в Брюксел, където се намира след освобождението й от пандиза и решението да бъде сложена под домакински арест с електронно наблюдаване.

Гръцката евродепутатка напусна пандиза Харен, където беше четири месеца, в 12.00 ч на Разпети петък. Тя дойде в дома си, съпроводена от татко си и гръцкия юрист Михалис Димитракопулос.

Очевидно облекчена от бързото развиване след повече от четири месеца и половина краткотрайно задържане в пандизите Харен, Ева Каили съобщи, откакто новината за освобождението й беше публична: „ С неспокойствие очаквам електронната гривна, с цел да изляза от пандиза. Първият ден просто желая да съм у дома с щерка си. Цял ден с нея. От януари я виждах единствено два пъти месечно. Ще остана в Брюксел. Ще продължа да се боря за невинността си ", откакто завоювах първата, персонална борба.

Ева Каили мечтае за деня, в който ще разгласят, че е почтена. Едва тогава ще се върне в Гърция и огледа в очите хората, които толкоз години са й се доверявали и са я почитали с гласа си. Ако не бъде оправдана, няма да се върне в Гърция.

Ева Каили беше последният човек, забъркан в корупционния скандал QatarGate, която остана в ареста. Припомняме, че Марк Тарабела, Антонио Панцери и сътрудникът на Ева Каили, Франческо Джорджи,бяха освободени под домакински арест.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР